Ραφήνα: Τι συζητήθηκε στην συνάντηση της Δημάρχου Δημ. Τσεβά με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη επισκέφθηκε στο Υπουργείο, η Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση η οποία ήταν άκρως εποικοδομητική η Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου έθεσε στον κ. Σπανάκη όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο και είναι αρμοδιότητας του Υφυπουργού, έθεσε τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του Δήμου και συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης και επίλυσης ζητημάτων προς όφελος των δημοτών.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών από την πλευρά του τόνισε πως βρίσκεται δίπλα στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου στην επίλυση προβλημάτων και μάλιστα το είχε αποδείξει έμπρακτα όταν στην καταστροφική φωτιά της 11ης – 12ης Αυγούστου, είχε μεταβεί ο ίδιος στην περιοχή. Η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι ο μόνος τρόπος για τη βελτίωση των υπηρεσιών και την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης και η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου συμφώνησαν πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει και νέα συνάντηση αυτή τη φορά στο Δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.