«Μετά το περιστατικό πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή», λέει η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη

Ήταν αρχές Απριλίου 2024, όταν ο Γιάννης Γιοκαρίνης συλλαμβάνεται μετά από κλήση της 46χρονης συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου Γιοκαρίνη και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Μετά από διαπληκτισμό που είχαν, ο γνωστός τραγουδιστής επιχείρησε να της επιτεθεί όντας σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με την κλήση, παρών στο περιστατικό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος παρενέβη και απέτρεψε την επίθεση. Στη συνέχεια, η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, πριν από την έναρξη της δίκης, ανακάλεσε την καταγγελία. Όπως είχε δηλώσει τότε, ο καλλιτέχνης δεν σήκωσε χέρι πάνω της στον καυγά που είχαν.

Η Σοφία Μιχαλοπούλου Γιοκακρίνη στο TLIFE.GR:

Πέντε μήνες μετά το περιστατικό, η σύζυγος του, Σοφία Μιχαλοπούλου – Γιοκαρίνη, θυμάται το συμβάν και ξεκαθαρίζει αποκλειστικά στο TLIFE.GR:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά πλέον με τον άντρα μου, Γιάννη Γιοκαρίνη. Το περιστατικό που είχαμε, ότι δηλαδή πήρα την αστυνομία τηλέφωνο μετά από φωνές και επειδή τον είδα κάπως μεθυσμένο και φοβήθηκα, έπρεπε να το κάνω για να βάλω όρια απέναντι του και είχα ήδη αργήσει.

Έπρεπε με κάποιον τρόπο να σώσω και τον Γιάννη από αυτό που τον τρώει (αλκοολισμός) αλλά και εμένα. Ήταν η ύστατη προσπάθεια μου. Είχε πάρει πολλή μεγάλη διάσταση τότε και γράφτηκαν ανυπόστατα πράγματα. Ότι με έπιασε από τον λαιμό, με χτύπησε… Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησαν. Αυτό που είχε γίνει είναι ότι δέχτηκα λεκτική βία και ένιωσα ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα μου επιτεθεί, θα ορμήσει. Τότε ενστικτωδώς βούτηξα το τηλέφωνο και του λέω «Γιάννη δεν πάει άλλο αυτό, δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή την συμπεριφορά». Και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να έρθει να του κάνει σύσταση, για να σταματήσει να φωνάζει και να βρίζει. Τον είδα να φέρεται σαν μεθυσμένος» παραδέχεται.

Στη συνέχεια, η Σοφία Μιχαλοπούλου Γιοκαρίνη προσθέτει: «Μίλαγε και εκφραζόταν σαν μεθυσμένος. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα, η δική μου στιγμή δύναμης που είπα, όχι άλλο σε αυτή τη συμπεριφορά. Έπρεπε να βάλω ένα όριο.

Ένας ανασταλτικός παράγοντας για εμένα για να θέσω τα όρια μου νωρίτερα, ήταν ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι ευρέως γνωστός. Είδατε τι έκταση πήρε το θέμα και πόσα ειπώθηκαν για τον Γιάννη που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και 60 χρόνια και κάποιοι πήγαν να τον αποκαθηλώσουν. Πλέον είναι μια χαρά. Μετά το περιστατικό αυτό, πήγαμε σε ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Πλέον τα θυμόμαστε και γελάμε, κάνουμε πλάκα με όλο αυτό».

Μάλιστα, η Σοφία Μιχαλοπούλου Γιοκαρίνη, αναφέρεται και στην επίθεση που δέχεται μέχρι σήμερα το ζευγάρι στα social media, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. «Δέχομαι και δεχόμαστε με τον Γιάννη μεγάλο κανιβαλισμό για το περιστατικό ακόμη και σήμερα, στα social media από χρήστες, άγνωστους σε εμάς, που το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων. Μια γυναίκα κιόλας, μου έγραψε, ότι επειδή δέχτηκα ξυλοδαρμό, χωρίς εν τω μεταξύ να έχω δεχτεί ξυλοδαρμό, δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω και να εκφέρω άποψη. Είμαι ανάξια, μου είπε, δεν έχω αξιοπρέπεια. Λάθος υπηρεσία πήρα τηλέφωνο, το τρελάδικο έπρεπε μου λέει, να καλέσεις όχι την αστυνομία. Με ενόχλησε πολύ το πώς ο κόσμος και μάλιστα γυναίκες, με τόσες ενδοοικογενειακές καταγγελίες, γράφουν κάτι τέτοια. Που εγώ, δεν υπέστην και ξυλοδαρμό, δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο».

Η Σοφία Μιχαλοπούλου Γιοκαρίνη καταλήγει στην αποκλειστική δήλωσή της: «Το δικό μας περιστατικό δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ όλα αυτά τα φρικτά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που συμβαίνουν κάθε μέρα. Οι γυναικοκτονίες έχουν πάρει τελευταία αδιανόητες διαστάσεις. Χαίρομαι και θαυμάζω τις γυναίκες που βρίσκουν τελικά την δύναμη να μιλήσουν. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Έχουμε ήδη χάσει πολλές ψυχές… κάπου πρέπει να σταματήσει όλο αυτό».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.