Χρ. Τσεμπέρης: Ο Αντιδήμαρχος παιδείας Ραφήνας Πικερμίου, μάλλον είναι “ανύπαρκτος”!

Στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη διοίκηση και τους συνεργάτες της η Δήμαρχος Δημ. Τσεβά

Αναφορά στο ευχαριστήριο της Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρας Τσεβά, κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο πρώην Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης

Αναλυτικά αναφέρει:

Περί Δημαρχιακων ευχαριστηριων:

♦️Και γιατί παρακαλώ να έχει την παραμικρή αναφορά η δήμαρχος στον καθ’ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο παιδείας στο ευχαριστήριό που δημοσιοποιησε?

Μήπως σε τομέα αρμοδιότητάς του αναφερόταν?
🙏Την προσωπική της επιλογή στο πρόσωπο της ΓΓ που καταγγελλεται επισήμως και δημόσια για τη συμπεριφορά της ήθελε να δώσει στήριξη και να στείλει το μήνυμα. Και μέσα και έξω. Και κυρίως ΜΈΣΑ στο συνδυασμό της: Είμαστε ΈΝΑ.

♦️Ο Αντιδήμαρχος παιδείας μάλλον είναι “ανύπαρκτος” στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη διοίκηση και τους συνεργάτες της η κα Δήμαρχος.
🔔🔔Για το πόσο και εάν ανέχονται τη δημόσια απαξίωση λόγος δεν μου πέφτει. Ας μιλήσουν αυτοί που την υφίστανται, παντα σιωπηλοι.
🙏Οσο για τον σφιχτό εναγκαλισμό, φυσικά και είναι προσωπική επιλογή, όμως ενίοτε οδηγεί σε ασφυξία…

Νωρίτερα η κα Τσεβά σε ανάρτηση της ανέφερε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στη Γενική Γραμματέα

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, κυρία Ελένη Νιαρχάκου, σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας, μετά την συνάντηση που είχε με τους Εκπαιδευτικούς του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ραφήνας, κατάφερε την έγκριση της λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων στο σχολείο μας :

1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Ραφήνας : Τομέας εφαρμοσμένων τεχνών
1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ραφήνας: Τομέας δομικών έργων και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Ραφήνας: Τομέας δομικών έργων και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού

Το ΦΕΚ έχει υπογράψει η υφυπουργός Παιδείας, θρησκευμάτων και αθλητισμού κυρία Ζέττα Μακρή στις 6 Σεπτεμβρίου 2024
ΑΔΑ : ΛΠΘ846ΝΚΠΔ-ΚΥΛ

Αποφασίζουμε:

Εγκρίνουμε με μικρότερο αριθμό μαθητών από τον προβλεπόμενο στην υπό στοιχεία Φ12/134644/Δ4/08-08-2017 (Β΄ 2891) υπουργική απόφαση «Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α’ Τάξης, τμήματος Τομέα της Β’ Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ’ Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)», κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2024-2025, και συμπληρωματικά της υπό στοιχεία 97390/Υ2/30-08-2024 (ΑΔΑ: ΡΕΓΚ46ΝΚΠΔ-ΨΨΙ) σχετικής Απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τα παρακάτω τμήματα Α΄ τάξης, τμήματα Τομέων Β΄ τάξης και τμήματα Ειδικοτήτων Γ΄ τάξης Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ.), κατά παρέκκλιση των αναφερόμενων στο άρθρο 1 της προαναφερθείσας Φ12/134644/Δ4/08-08-2017 (Β΄ 2891) υπουργικής απόφασης: Ζέττα Μακρή

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.