Έφυγε από τη ζωή η πρώην πρόεδρος Διοικούσας της ΝΔ, Βίκυ Ευταξά

Έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ η πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Βίκυ Ευταξά.

Η Βίκυ Ευταξά ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, υπηρετώντας από τη συγκεκριμένη θέση για 17 μήνες, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018

Σε ανάρτησή του ο νυν πρόεδρος της Διοικούσας, Ζήσης Ιωακείμβιτς αναφέρει:

Βίκυ μου καλό ταξίδι…
Η παράταξή μας από σήμερα , η ΝΔ Θεσσαλονίκης από σήμερα είναι φτωχότερη .
Η συναγωνιστρια , φίλη Βίκυ Ευταξα και πρώην Πρόεδρος της ΔΕ της ΝΔ Θεσσαλονίκης βρίσκεται πλέον στην χώρα των αγγέλων.
Καλό παράδεισο να έχεις Βίκυ μου

Η Βίκυ Ευταξά είχε μακρά επαγγελματική, συνδικαλιστική και πολιτική διαδρομή, ενώ υπηρέτησε επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη τη ΝΔ Θεσσαλονίκης από τη θέση της προέδρου για περίπου ενάμιση χρόνο.

Αρχιτεκτόνισσα μηχανικός αποφοίτησε από το ΑΠΘ, ενταγμένη από τα νεανικά χρόνια της στη Νέα Δημοκρατία, διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ήταν υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης το 2009 και διατέλεσε και γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Τις τελευταίες τρεις μέρες παρέμενε διασωληνωμένη και τελικά χτες έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τη θλίψη της για τον θάνατο της πρώην προέδρου της, Βίκυς Ευταξά, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης.

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τη Βίκυ Ευταξά, πρώην πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης την περίοδο 2016 – 2018», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Η Βίκυ Ευταξά ήταν απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρουσίασε έντονη συνδικαλιστική δράση ως μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ αλλά και πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης. Ήταν υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης το 2009, υπηρέτησε ως γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας και υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της και ιδιαίτερα στην οικογένειά της».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.