Φωτιά στην Αν. Αττική: Η JYSK στηρίζει τους πυρόπληκτους

Η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα με όλα τα είδη για το σπίτι από τη Δανία, στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής προσφέροντας μείωση τιμής 15% για αγορές προϊόντων που αφορούν κατοικίες ή επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Αττική.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και σήμερα διαθέτει 63 καταστήματα στη χώρα μας, εκ των οποίων 3 στην ευρύτερη περιοχή που δοκιμάστηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές (σε Βριλήσσια, Γέρακα και Πικέρμι) . Η JYSK είναι μια παγκόσμια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 48 χώρες αλλά ταυτόχρονα, μέσω των άνω των 3.400 καταστημάτων της σε όλο τον κόσμο, διατηρεί ζωντανή την επαφή και την αλληλεπίδραση με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες τα καταστήματά της αποτελούν μέρος.

Έτσι από 1 Σεπτεμβρίου έως και 31 Οκτωβρίου η JYSK θα παρέχει επιπλέον μείωση τιμής 15% στο σύνολο των προϊόντων της, αποκλειστικά για τα καταστήματα JYSK εντός της Αττικής. Σε μια εξίσου αρνητική συγκυρία πέρσι τον Σεπτέμβριο η JYSK είχε ανακοινώσει ένα πρόγραμμα στήριξης των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει με ένα αντίστοιχο πρόγραμμα στην προσπάθεια των ανθρώπων που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική να τις αποκαταστήσουν και να επανέλθουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα σε μια κανονικότητα.

* Η μείωση τιμής 15% χορηγείται άμεσα στο σύνολο της αξίας των αγορών με την προσκόμιση αντίγραφου της αίτησης με αριθμό πρωτοκόλλου από τον οικείο Δήμο ή και η απλή βεβαίωση της Πυροσβεστικής ότι το σπίτι ή η επιχείρηση έχει υποστεί ζημιές. Η ενέργεια ισχύει από 01.09 έως 31.10.2024 μόνο σε φυσικά καταστήματα JYSK του νομού Αττικής και δικαιούχοι είναι κάτοικοι Αττικής που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η μείωση τιμής 15% δεν ισχύει για αγορές σε καταστήματα της Αττικής για τα οποία ζητείται μεταφορά σε περιοχές εκτός Αττικής. Η μείωση τιμής 15% γίνεται στα ταμεία, δεν εμφανίζεται στις τιμές και είναι επιπρόσθετη των προσφορών. Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλα κουπόνια, ξυστά ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που περιέχει επιπλέον μείωση τιμής στο σύνολο των αγορών. Ισχύει επίσης και για επαγγελματίες πελάτες με έδρα την Αττική και για αγορές έως 3.000 ευρώ και έως 30 τεμάχια ανά είδος. Για αγορές πάνω από 3.000 ευρώ και/η για αγορές πάνω από 30 τεμάχια από ένα είδος θα πρέπει πρώτα να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα Β2Β για επαγγελματίες πελάτες. Ισχύει για αγορές εντός φυσικών καταστημάτων Αττικής και όχι για αγορές μέσω του e-shop JYSK.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών JYSK.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.