Ραφήνα: Άνοιξε ο “Μαέστρος” στο σουβλάκι! (φωτό)

Άνοιξε τις πόρτες του ο “Μαέστρος”, το νέο σουβλατζίδικο στη Ραφήνα και σας περιμένει έτοιμο να προσφέρει μοναδικές γεύσεις και εμπειρίες.

Ο “Μαέστρος” βρίσκεται στην οδό Νηρέως Πρωτέως 5, στον δρόμο για την παραλία Μαρίκες

Το “Μαέστρος” ειδικεύεται σε ζουμερά σουβλάκια, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά, και σε μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα της ώρας που ικανοποιούν κάθε προτίμηση και φυσικά στις ποικιλίες.

Εδώ θα βρείτε το κλασικό χοιρινό ή κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά και πιο ιδιαίτερες επιλογές, όπως λαχταριστό χειροποίητο μπιφτέκι, μερίδες κεμπάπ και λουκάνικα. Όλα συνοδεύονται από ολόφρεσκες πατάτες, αρωματικά μυρωδικά και παραδοσιακές σάλτσες που αναδεικνύουν τις γεύσεις.

Η ποιότητα και η γεύση είναι πρωταρχική προτεραιότητα για το “Μαέστρος”, ενώ το φιλικό και ζεστό περιβάλλον του το καθιστά ιδανικό για οικογένειες, παρέες, αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι γρήγορο και νόστιμο.

Είτε προτιμάτε να καθίσετε στο κατάστημα είτε να παραγγείλετε για το σπίτι μέσω της υπηρεσίας delivery, ο “Μαέστρος” υπόσχεται να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Ελάτε να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις του “Μαέστρος” και να ανακαλύψετε γιατί γρήγορα έγινε αγαπημένο σημείο συνάντησης στη Ραφήνα!

Ο Μαέστρος

Σουβλάκι – Grill

Νηρέως Πρωτέως 5, Ραφήνα

Τηλέφωνο: 2294022341

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.