Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία – «Σαν σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι…»

Η Ξένια Πρεζεράκου δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη τον χαμό της κόρης της, Αναστασίας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια σε ηλικία μόλις 7 ετών ύστερα από τη μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, αποκαλύπτοντας πως είναι τραβηγμένη από την ημέρα που έμαθε πως είχε μόλις έξι μήνες ζωής.

«Σαν σήμερα αστεράκι μου μας ανακοίνωσαν ότι έχεις έξι μήνες ζωής και μας ρώτησαν αν έχουμε άλλο παιδάκι, ο εγκέφαλος μου δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι άκουσα! Εδώ στο νοσοκομείο κανείς τα πάντα για να μην ανησυχώ. Μου κάνεις όλες τις τούμπες, τις ρόδες, τους κατακόρυφους του κόσμου και μου λες κοιτά μαμά δεν έχω τίποτα.

Και εγώ έχω ακούσει αυτό που δεν κατανοείται που δεν αντέχεται και μπαίνω στην χαρά σου και σε βγάζω φωτογραφίες όπως κάναμε και χτες που δεν ήσουν ετοιμοθάνατη. Θα πενθώ για όσο καιρό σε αγαπάω και αυτό σημαίνει για πάντα αστέρι μου. Για πάντα» έγραψε στην ανάρτησή της η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.