Ραφήνα: Μοναδική βραδιά στον Άγιο Νικόλαο με την Ρίτα Αντωνοπούλου, τους Ρεβάνς & τις μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου! (φωτό & βίντεο)

Μοναδική ήταν η βραδιά τη Δευτέρα στον Άγιο Νικόλαο της Ραφήνας, όπου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, συνοδευόμενη από το συγκρότημα Ρεβάνς, πρόσφερε μια μαγευτική μουσική εμπειρία, γεμίζοντας τον προαύλιο χώρο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, με τις μελωδίες και τους στίχους του μεγάλου δημιουργού.

Η παρουσία και η ερμηνεία της Αντωνοπούλου συγκίνησε το κοινό, αναδεικνύοντας το βάθος και τη διαχρονικότητα του έργου του Μικρούτσικου.

Το καλωσόρισμα στη βραδιά έκανε ο προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Βασίλης Σπαντούρος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του πολιτιστικού αυτού γεγονότος για την περιοχή.

Η δήμαρχος, Δήμητρα Τσεβά, στον σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε τη σπουδαιότητα της διατήρησης και ανάδειξης της μουσικής κληρονομιάς του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και στην Ρίτα Αντωνοπούλου

Η συναυλία αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την Ραφήνα, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που απόλαυσε την υψηλή καλλιτεχνική αξία της βραδιάς.

Η βραδιά έκλεισε με θερμά χειροκροτήματα, αποδεικνύοντας την αγάπη του κόσμου για το έργο του σπουδαίου δημιουργού.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.