Η Άρτεμις Χατζή του Αλκυών Ραφήνας, στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε την εκλογή της Άρτεμις Χατζή, προεδρου του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας «Αλκυών», στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ). Η εκλογή της πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μία σημαντική διάκριση τόσο για την ίδια όσο και για τον Ναυτικό Όμιλο Ραφήνας «Αλκυών».

Η Άρτεμις Χατζή έχει δείξει εντυπωσιακή αφοσίωση και ενθουσιασμό για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας. Η ανάδειξή της στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΟ επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση που απολαμβάνει από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα.

Επιπλέον, συγχαίρουμε την πρόεδρο της ΕΙΟ, Νίκη Αναστασίου, για την επανεκλογή της στη θέση της προεδρίας, όπου υπηρετεί με αφοσίωση . Η σταθερή παρουσία της Νίκης Αναστασίου αποτελεί εγγύηση για τη συνέχιση της προόδου και της ανάπτυξης της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Ευχόμαστε και στις δύο κυρίες, Νίκη Αναστασίου καί Άρτεμις Χατζή καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλή επιτυχία και δημιουργική θητεία. Είμαστε βέβαιοι ότι η ηγεσία της ΕΙΟ θα οδηγήσει την ελληνική ιστιοπλοΐα σε νέες επιτυχίες και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στη διεθνή σκηνή.

Συγχαρητήρια ξανά και καλή επιτυχία!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.