Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας Πικερμίου την Τετάρτη (11/9) – Τι θα συζητηθεί

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 74Α και του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, σε κατεπείγουσα διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12 προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης συμμετοχής/εκδήλωσης ενδιαφέροντος και έγκρισης Σχεδίου Εκτελεστικής Σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ και Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το Έργο «Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων με στόχο τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία».

Λήψη απόφασης περί υποβολής πράξης ένταξης και αποδοχής των όρων της Πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ Α’ ΚΑΙ Β’ ΒΑΘΜΟΥ_IV» στον Άξονα προτεραιότητας 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων» και έγκριση της μελέτης 26/2024.

Λήψη απόφασης περί έκδοσης Χ.Ε. Προπληρωμής για τη χορήγηση δύο νέων παροχών, ισχύος 35KVA Γ21 με αριθμό 16083829 για τη σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης στη διεύθυνση Μεσολογγίου- Κύπρου – Αχαΐας -Καρδίτσας, για την Νέα Πλατεία της Διώνης και ισχύος 85KVA με αριθμό 1601278 για τη σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης στη διεύθυνση Ολυμπιονικών στο Πικέρμι για τον Α΄ Παιδικό σταθμό του Πικερμίου.

Το 1ο θέμα τίθεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος διότι η επιλογή θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας υποβολής των προτάσεων συμμετοχής.

Το 2ο θέμα τίθεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθόσον καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης είναι η 15/09/2024 και λόγω της τελευταίας καταστροφικής πυρκαγιάς προέκυψε η ανάγκη επικαιροποίησης της σχετικής μελέτης.

Το 3ο θέμα τίθεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου:a) να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες εργασιών κατασκευής Pilar και στις δύο παροχές, β) ο Α΄ Παιδικός Σταθμός του Πικερμίου ο οποίος θα λειτουργήσει εντός λίγων ημερών, απαιτείται να έχει επαρκή ηλεκτροδότηση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.