WIP Nights στο Red Jasper Cabaret Theatre

Πρόσκληση Καλλιτεχνών/Performers για παρουσίαση work in progress projects

Από το φθινόπωρο του 2024, το Red Jasper διευρύνει τις δράσεις του με στόχο την ενθάρρυνση του πειραματισμού, της καινοτομίας και της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας, εγκαινιάζοντας τις Work In Progress Nights (WIP Nights).

Καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στη σκηνή του Red Jasper ένα project τους, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε φάση εξέλιξης.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να δοκιμάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε κοινό και να συλλέξουν πολύτιμο feedback μετά την παρουσίαση.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να επιλέξουν αν η παρουσίαση θα γίνει σε έναν στενό κύκλο θεατών ή αν θα είναι ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθεί συζήτηση των καλλιτεχνών με το κοινό σε χαλαρή ατμόσφαιρα, καθώς θα λειτουργεί το μπαρ του θεάτρου.

Οι WIP Nights έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο οι καλλιτέχνες/performers μπορούν να πειραματιστούν και να πάρουν ρίσκα, ενώ παράλληλα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες, να ανακαλύψει προκλήσεις και εκπλήξεις. Επιθυμητή διάρκεια work in progress performance: 10’-20’

Οι καλλιτέχνες/ομάδες/performers που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν email στο [email protected], με τίτλο θέματος WIP NIGHTS.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες: Όνομα καλλιτέχνη/εταιρείας, τηλέφωνο, email, όνομα κύριας επαφής, τίτλος performance, περιγραφή performance, διάρκεια, σύντομο βιογραφικό καλλιτέχνη/εταιρείας.

Graphic design by @lubis.view

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα, Τηλ. 2108822551

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.