Συνάντηση Αηδόνη με τους Διευθυντές όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Παλλήνης

Συνάντηση με τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παλλήνης είχε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο Δήμαρχος, τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και τόνισε μεταξύ άλλων ότι για τη Δημοτική Αρχή τα Σχολεία είναι προτεραιότητα. «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε σχολεία που θα μας τιμούν και θα παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά μας. Θα είμαστε δίπλα σας και θα λύνουμε οποιαδήποτε ανάγκη υπάρξει».

Τόνισε ότι πλέον η συνεργασία του Δήμου με τα Σχολεία διαφέρει όσο αφορά τις διαδικασίες μετά την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών. Διαβεβαίωσε όμως τους Διευθυντές ότι έχει γίνει η κατάλληλη οργάνωση από το Δήμο, ώστε να μην υπάρξει κανένα λειτουργικό κενό.

Στη συνάντηση, όπου ήταν παρόντες η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Φιλίτσα Δασκαλάκη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Δριβάκος και άλλοι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στο κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά άλλα θέματα που σχετίζονται στην εύρυθμη λειτουργία τους.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.