«Περιβάλλον, παιδί και βιβλίο» σε εκδήλωση των μουσείων Βαρνάβα

Εκδήλωση με θέμα το «Περιβάλλον, παιδί και βιβλίο» διοργανώνεται από το Διαδραστικό Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα και το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, στους χώρους των μουσείων στον Βαρνάβα Αττικής, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 7.30 το απόγευμα.

Ο ομιλητής εκπαιδευτικός Γιάννης Κατσέλης θα αναπτύξει το θέμα της «Σύνδεσης Περιβάλλοντος, Παιδιού και Βιβλίου» ενώ ομιλίες-χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι εκπρόσωποι της Εθελοντικής ομάδας Βαρνάβα, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαρνάβα «Ευάγγελος Σκουβαράς», του πολιτιστικού Περιβαλλοντικού συλλόγου Βαρνάβα και του Εξωραϊστικού συλλόγου «Πηγή Ντόρμπερη».

Ο συγγραφέας Ζώης Κατσίκης θα παρουσιάσει το παιδικό του περιβαλλοντικό βιβλίο «Κόα Ταξίδι για τη διάσωση των κόσμων» ενώ η αρκουδίτσα Κόα θα διασκεδάσει τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες και φωτογραφίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν δέντρα και φυτά προσφορά των φυτωρίων «4Εποχές» και «Κηπεία αρχιτεκτονική τοπίου». Την εκδήλωση στηρίζουν η αρτοποιία-ζαχαροπλαστική-catering «Κίμωνας» από τη Μυτιλήνη και οι εκδόσεις Golden Key Tales.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.