Σε εξέλιξη η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας Πικερμίου – Τα θέματα συζήτησης

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη 1:00 το μεσημέρι η κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ραφήνας Πικερμίου

Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει:

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 74Α και του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύουν, σε κατεπείγουσα διά ζώσης συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13.00 προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

Λήψη απόφασης περί εξειδίκευσης πίστωσης για τη δαπάνη ανάθεσης σε δικηγόρο για άσκηση των απαιτούμενων ένδικων μέσων κατά διαταγών πληρωμής και διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης.

Λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων και βοηθημάτων κατά διαταγών πληρωμής και κατά πράξεων εκτέλεσης και περί παροχής σχετικής πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο.

Τα θέματα τίθενται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, διότι στις 11/9 κοινοποιήθηκαν κατασχετήρια εις χείρας τραπεζών ως τρίτων δυνάμει των υπ’ αριθ. 2165 & 2166/2024 διαταγών πληρωμής και πρέπει να εξεταστεί η άσκηση ενδίκων μέσων για τη διακοπή της διαδικασίας κατάσχεσης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΕΒΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.