Ρεγγίνα Μακέδου: «Ζω, δεν έχω πεθάνει – Είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο»

Η Ρεγγίνα Μακέδου ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok έπειτα από αρνητικά σχόλια, που έλαβε στα social media.

Υπενθυμίζουμε, πως η γνωστή γυμνάστρια έχει μοιραστεί δημόσια τη μάχη της με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια δύο φορές. Σήμερα είναι υγιής και συνεχίζει την καθημερινότητα που είχε πριν από τη διάγνωση.

Επειδή λοιπόν, το περιεχόμενο της Ρεγγίνας Μακέδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αλλάξει, δέχεται κακόβουλα σχόλια με την ίδια να ξεσπάει, τονίζοντας πως είναι «ζωντανή» και «πολλά περισσότερα πράγματα από μια γυναίκα που πέρασε καρκίνο».

«Θέλω να σας πω δύο πράγματα σχετικά με κάποια μηνύματα που έλαβα εχθές. Πρώτον, ζω, δεν έχω πεθάνει. Τα βίντεο αυτά που βλέπετε δεν είναι παλιά. Είναι Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου του 2024 και βρίσκομαι έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σας παρακαλώ φάτε τη γλώσσα σας όσοι συνεχίζετε και το λέτε αυτό. Σας παρακαλώ. Ζω! Είμαι εδώ.

Δεύτερον, χωρίς να στοχοποιήσω κανέναν, θα σας πω το εξής: Θα ανεβάζω ό,τι θέλω. Θα είναι γυμναστική; Θα είναι βίντεο από τη ζωή μου; Θα είναι προωθητικά; Θα ανεβάζω ό,τι θέλω! Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό,τι θέλει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αν δεν θέλετε να το βλέπετε, κάντε ένα unfollow, ένα block. Σε οποιονδήποτε, όχι μόνο σε εμένα. Σταματήστε όμως να λέτε στον κόσμο τι πρέπει να ανεβάζει.

Φυσικά και έχει αλλάξει το περιεχόμενο, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος παιδιά, να σταματήσω να ανεβάζω βίντεο μέσα από το νοσοκομείο. Θεωρώ ότι ο στόχος ήταν να με βλέπετε έξω από αυτό.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ειλικρινά, προσπαθώ να ξανακερδίσω τη ζωή μου και δεν θέλω να αυτοπροσδιορίζομαι μόνο με βάση τον καρκίνο. Είμαι πολλά περισσότερα από αυτό. Είμαι γυναίκα, είμαι γυμνάστρια, είμαι επαγγελματίας, είμαι πτυχιούχος, είμαι φίλη, αδελφή, είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά», είπε η Ρεγγίνα Μακέδου.

@reginamakedouΚαπου ωπα!!!!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Regina Makedou

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.