Πώς εντοπίστηκε έπειτα από 9 ημέρες ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη

Ένας οδηγός ταξί εντόπισε τον 78χρονο που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε πάει εκδρομή με Σύλλογο Συνταξιούχων από τον Κοζάνη. Τα ίχνη του ηλικιωμένου είχαν χαθεί εδώ και 9 ημέρες.

Η οικογένειά του αγωνιούσε και είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει να ειδοποιήσει τις Αρχές.

«Ο πατέρας μου δεν χάνει ποτέ τη ψυχραιμία του, ποτέ τον έλεγχό του. Για τον μπαμπά μου τα 4 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα. Η καθημερινή πρωινή βόλτα του ήταν 10-12 χιλιόμετρα με κατεύθυνση το βουνό. Ίσως αυτό να τον παρακίνησε να πάει σε ένα πάρκο με δέντρα», είχε πει στο MEGA η κόρη του 78χρονου.

«Είναι 8 ημέρες στον δρόμο. Έχει πανικοβληθεί, είναι σε ένα ξένο κράτος, παντελώς μόνος και αβοήθητος. Ίσως θα μπορούσε να συμβαίνει το οτιδήποτε», συμπλήρωσε.

Τελικά η αγωνία έλαβε τέλος σήμερα όταν ο 78χρονος εντοπίστηκε από οδηγό ταξί σε ένα πάρκο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και τον μετέφερε σε καφετέρια της περιοχής. Ο 78χρονος είναι καλά στην υγεία του. Αμέσως ο οδηγός ταξί ενημέρωσε τις Προξενικές Αρχές προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι συγγενείς του.

Τις προηγούμενες ημέρες μάρτυρες και μεταξύ αυτών τρεις τρεις οδηγοί ταξί ανέφεραν ότι έχουν δει τον 78χρονο Δημήτρη Παπαδημητρίου, να περιφέρεται σε ένα πάρκο. Πρόκειται για ένα μέρος που το επιλέγουν αρκετοί επαγγελματίες οδηγοί για διάλλειμα.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.