Βασική ύποπτη η αδερφή του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα

Η αδερφή του 46χρονου, που νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα τους στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως βασική ύποπτη για τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πρόκειται για άτομο με βαριά νοητική υστέρηση και καταγεγραμμένα ξεσπάσματα βίας, ενώ ΑΜΕΑ –σε μικρότερο βαθμό νοητικής στέρησης- ήταν και ο 46χρονος. Το σενάριο αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ούτε παρουσίας άλλου ατόμου, ενώ τα δύο αδέρφια μετά τον θάνατο των γονιών τους έμεναν μόνα τους εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πήρε χθες το πρωί εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας που είχε νοσηλευτεί για κάποια επέμβαση.

Η πρώτη εικόνα είναι πως φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα –κοντά στον αφαλό-, ενώ το προσωπό του ήταν μελανιασμένο και έφερε εκδορές στον λαιμό. Το ΕΚΑΒ και την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης κάλεσε η αδερφή του, λέγοντας πως ο 46χρονος δεν αναπνέει.

Αν και όπως αναφέραμε αρχικά η αδερφή του εξετάζεται ως βασική ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό, η επικοινωνία μαζί της δεν είναι καθόλου εύκολη για τους αστυνομικούς που διενεργούν την προανάκριση λόγω της κατάστασής της.

Περισσότερα για τον θάνατο του 46χρονου θα φανούν μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ αναμένεται να διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.