Τροφική δηλητηρίαση, μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο!

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ, καθώς 40 επιχειρηματίες υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria, το τραπέζι παρέθεσε συστημική τράπεζα σε γνωστό κατάστημα εστίασης , στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν έχει δεχθεί… επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους.

Πρόκειται για γεύμα στο οποίο παρευρέθηκαν περίπου 40 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πελάτες της τράπεζας. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό Μέσο, λίγες ώρες μετά το γεύμα, οι περισσότεροι από τους συνδαιτημόνες εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εμετό και διάρροια.

Θεσσαλονίκη: Το πιάτο που θεωρείται «ένοχο»

Ορισμένοι, μάλιστα, χρειάστηκε να γίνει διακομιδή τους σε νοσοκομεία, περνώντας μια πραγματικά δύσκολη νύχτα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το κακό να έγινε από το πρώτο ωμό πιάτο που σερβιρίστηκε (καβούρι με αβγοτάραχο), καθώς οι λίγοι που δεν κατανάλωσαν το συγκεκριμένο πιάτο, δεν παρουσίασαν συμπτώματα.

Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της τράπεζας, που είναι έξαλλοι με το συμβάν, έχουν δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αγωγές και μηνύσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.