Σμήνος από κουνούπια μπήκε σε αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να απογειωθεί – Χαμός στην καμπίνα των επιβατών (βίντεο)

Επίθεση από… κουνούπια δέχτηκε ένα αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να απογειωθεί από αεροδρόμιο στο Μεξικό. Στο βίντεο που τράβηξε επιβάτης της πτήσης φαίνεται ένα σμήνος από τα όχι και τόσο συμπαθή έντομα κυριολεκτικά να στροβιλίζεται μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου με τους επιβάτες να μην ξέρουν που να κρυφτούν.

Άφησαν ανοιχτή την πόρτα

Όπως αποκάλυψε μια επιβάτης της πτήσης στην New York Post όλα ξεκίνησαν όταν το πλήρωμα καμπίνας αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού του αεροπλάνου που ετοιμαζόταν για την απογείωσή του με προορισμό το Λος Άντζελες.

«Είναι η εποχή που έχει πάρα πολλή υγρασία στην περιοχή, οπότε και τα κουνούπια κάνουν κανονικό… πάρτι παντού», λέει χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο βίντεο που έχει τραβηχτεί φαίνονται οι επιβάτες να έχουν φορέσει ακόμα και κουκούλες, για να προστατευθούν από τα κουνούπια.

Μάλιστα, μια αεροσυνοδός φαίνεται να μην ενοχλείται και συνεχίζει να… σκρολάρει ατάραχη στο κινητό της, ενώ τα κουνούπια κάνουν κυριολεκτικά χορό πάνω από το κεφάλι της

Δείτε χαρακτηριστική φωτογραφία

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Έχει ξανασυμβεί

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μπορεί κανείς να ακούσει τον βόμβο από τα κουνούπια που πετάει ανεξέλεγκτα εντός του αεροσκάφους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η πτήση έγινε κανονικά με μερικές εκατοντάδες… ανεπιθύμητους επιβάτες παραπάνω. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο σε πτήση της ίδια εταιρείας. Τον Οκτώβριο του 2023 πάλι ένα σμήνος από κουνούπια είχε «επιτεθεί» σε αεροσκάφος της, όμως τότε υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση για 7 ολόκληρες ώρες.

Σημειώνεται ότι αυτή την εποχή οι βροχές είναι πολύ έντονες σε όλη την χώρα, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη ζέστη τα κουνούπια να έχουν κυριολεκτικά «γεμίσει» όλο το Μεξικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.