Τρόμος με ηλικιωμένο που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό!

Στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική προχώρησε η Τροχαία Λαμίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ του Σαββάτου (14/9) όταν ένας Λαμιώτης οδηγός που επέστρεφε από Ράχες στη Λαμία, κοντά στον κόμβο της Αγίας Μαρίνας, είδε τα φώτα ενός αυτοκίνητου που κινούταν αντίθετα και ερχόταν κατά πάνω του.

Αμέσως, όπως αναφέρει το LamiaReport έκοψε ταχύτητα και άναψε τα alarm, «ανοιγοκλείνοντας» τα φώτα στον οδηγό που κινούταν αντίθετα. Τελικά τον σταμάτησε και τον ενημερωσε ότι κινείται αντίθετα, ωστόσο ο οδηγός τον προσπέρασε και συνέχισε.

Στο σημείο κατέφθασαν οι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, που είχαν ενημερωθεί από την «Κεντρική Οδό» ότι ένα Mercedes κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα στο 231 χλμ.

Οι αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ακινητοποίησαν το όχημα και το οδήγησαν με ασφάλεια στα διόδια της Μαυρομαντήλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport ο οδηγός της Mercedes είναι Γερμανικής υπηκοότητας, ηλικίας 82 ετών, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας όπως ορίζει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.