Νέες αποκαλύψεις για τον Τούρκο που συνελήφθη για οπλοκατοχή και που εξετάζεται η εμπλοκή του με το μακελειό στην Αρτέμιδα

Κινούνταν στη χώρα μας με κάρτα ασύλου!

Αποκαλυπτικές είναι πληροφορίες που έρχονται για τον Τούρκο που συνελήφθη για οπλοκατοχή και πλαστογραφία στην Χίο.

Το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας την κάρτα αίτησης ασύλου του 30χρονου Τούρκου, ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή στη Χίο.

Η αίτηση ασύλου του 30χρονου εκδόθηκε στις 14 Ιουνίου, ενώ σημειώνεται πως ο άνδρας μπήκε στη χώρα μας στις αρχές του έτους, από τα Διαβατά.

Η κάρτα αυτή έχει διετή ισχύ και του χορηγήθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Με αυτό το έγγραφο ο 30χρονους μπορούσε να μετακινείται οπουδήποτε ήθελε και έτσι κατάφερε να πάει στη Χίο και να νοικιάσει το σπίτι όπου διέμενε αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, διέθετε πολυτελές όχημα και ο ίδιος δεν δίσταζε να δείχνει τον βαρύ οπλισμό που διέθετε στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άτομο που κινείται στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος στη γειτονική χώρα και από την πρώτη στιγμή που πέρασε τα σύνορα προκάλεσε το ενδιαφέρον των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ερευνάται και ενδεχόμενη σχέση του με μέλη εγκληματικών οργανώσεων που ενεπλάκησαν στο «μακελειό» στην Αρτέμιδα πριν από περίπου έναν χρόνο, όπου είχαν δολοφονηθεί έξι Τούρκοι, αλλά και σε παρόμοιες μαφιόζικες επιθέσεις στον Πειραιά.

Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι ότι ο 30χρονος κρυβόταν στη Χίο προκειμένου να γλιτώσει αντίποινα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ μαφιόζικων συμμοριών στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο σπίτι που νοίκιαζε ο κατηγορούμενος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένας γεμιστήρας, 41 φυσίγγια και δύο έγγραφα των ιταλικών Αρχών (ταυτότητα και άδεια οδήγησης) τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.