Νάντια Μπουλέ: Η αγνωστη ιστορία πίσω από την παραμονή της στο Λονδίνο

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται αυτή την εποχή στο Λονδίνο, μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, προετοιμαζόμενη για ένα μεγάλο και σπουδαίο επαγγελματικό ταξίδι. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι γεμάτες πρόβες και προετοιμασίες καθώς η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια προετοιμάζεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή παραγωγή του θρυλικού μιούζικαλ «Chicago», το οποίο θα περιοδεύσει σε 18 χώρες της Ευρώπης.

Η Νάντια κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 3.000 υποψήφιες παγκοσμίως και να κερδίσει τον ρόλο της Roxie Hart. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια Ελληνίδα καλλιτέχνιδα συμμετέχει σε μια παράσταση του Broadway τόσο υψηλού επιπέδου. Οι πρόβες είναι εντατικές και απαιτούν πλήρη αφοσίωση, με την έναρξη της περιοδείας να πλησιάζει.

Μέσω ενός Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάντια αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες για εντατικές πρόβες. Ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της, επιβεβαιώνοντας πως θα την έχει μαζί της σε όλο αυτό το ταξίδι. «Την έχω μαζί μου! Νιώθει κι αυτή τον αέρα του Λονδίνου» σημείωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στη μικρή της, που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τον παιδικό σταθμό, η Νάντια είπε με χαμόγελο: «Η μικρή κάνει περιοδεία φέτος».

Η Νάντια Μπουλέ παραδέχθηκε ότι, παρόλο που είναι εξοικειωμένη με την αγγλική γλώσσα, υπάρχει ένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας όταν έρχεται η ώρα να παίξει σε μια ξένη γλώσσα. «Είμαι αρκετά καλά με τα αγγλικά, αλλά είναι σίγουρα πιο δύσκολο να παίζεις σε άλλη γλώσσα. Ακόμη και οι Άγγλοι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις γιατί πρέπει όλοι να έχουμε αμερικάνικη προφορά!» εξήγησε.

Επιπλέον, η Νάντια μοιράστηκε και κάποιες σκέψεις της για την πρόκληση να παραμείνει δυνατή και συγκεντρωμένη σε αυτό το πολυάσχολο πρόγραμμα. «Ο φόβος με απασχολεί χρόνια σαν συναίσθημα. Η ζωή είναι μία και μοναδική και συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Έχω την τύχη να είμαι καλά και να κάνω κάτι που αγαπώ, οπότε στη ζυγαριά των συναισθημάτων, υπερτερεί η ευγνωμοσύνη».

tvfreaks.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.