Φωτιά στη Motor Oil: Κλειστή η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου – Διακόπτονται τα δρομολόγια από τον ΟΣΕ

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, λόγω της πυρκαγιάς σε χώρο διυλιστηρίων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, πραγματοποιείται διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά Εθνικό Οδό Αθηνών – Κορίνθου από το ύψος του Κόμβου Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρευματα κυκλοφορίας.

Διακόπτονται τα δρομολόγια από τον ΟΣΕ

Με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κινητοποίηση των Αρχών στο σημείο είναι μεγάλη, καθώς έχουν σπεύσει εννέα οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης κλιμακώνονται, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, έχει δοθεί εντολή να φτάσουν στο σημείο τρία πυροσβεστικά ελικόπτερα κι αν χρειαστεί να κάνουν ρίψεις νερού και στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Στο σημείο έχουν φτάσει και δύο ασθενοφόρα προληπτικά, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκαυματίες.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η φωτιά ξεκίνησε μετά από εκρήξεις που ακούστηκαν σε σωληνώσεις, η πληροφορία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.