“Chicago Τhe Μusical” για περιορισμένες παραστάσεις στο Christmas Theater

Πρεμιέρα Ευρωπαϊκής Περιοδείας – Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Η People Entertainment Group ® παρουσιάζει το CHICAGO στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, σε μουσική του John Kander, στίχους του Fred Ebb και σενάριο των Fred Ebb και Bob Fosse.

Tο #1 μακροβιότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway έρχεται στην Ελλάδα!

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ CHICAGO, η διεθνούς φήμης παραγωγή όπως παρουσιάζεται στο Broadway, ξεκινάει την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα, κάνοντας πρεμιέρα στις 18
Οκτωβρίου στο Christmas Theater, έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του μία Ελληνίδα στο cast: τη Νάντια Μπουλέ στο ρόλο της Ρόξι Χαρτ.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Laura Tyrer ως Velma Kelly, τον Matt Blaker ως Billy Flynn, την Amy Webb ως Mama Morton, τον Danny Becker ως Amos και τον Luke Bayer ως Mary Sunshine.

Σε αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία, το κοινό μπορεί να απολαύσει την αυθεντική παραγωγή του Broadway, με ένα cast εξαίρετων ερμηνευτών, επιλεγμένων από την ελίτ του West End και του Broadway. Με τις απαράμιλλες ικανότητές τους και τη μαγνητική σκηνική τους παρουσία, κάθε μέλος του θιάσου θα δώσει το δικό του μοναδικό στυλ στους εμβληματικούς ρόλους της Ρόξι Χαρτ, της Βέλμα Κέλι, του Μπίλι Φλιν και των υπόλοιπων αξέχαστων χαρακτήρων που κατοικούν τον κόσμο του CHICAGO. Γνωστό ως μία από τις πιο εμβληματικές παραγωγές του Broadway όλων των εποχών, αυτό το πολυβραβευμένο μιούζικαλ υπόσχεται μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία.

Το CHICAGO διαδραματίζεται στην καρδιά της ομώνυμης πόλης την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και ακολουθεί την καθηλωτική ιστορία της Ρόξι Χάρτ, μιας μικρής χορεύτριας με μεγάλα όνειρα για δόξα. Όταν η Ρόξι βρίσκεται μπλεγμένη σε μια σκανδαλώδη υπόθεση δολοφονίας, προσλαμβάνει τον επιδέξιο και χαρισματικό δικηγόρο Μπίλι Φλιν για να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης και να επηρεάσει την κοινή γνώμη υπέρ της. Αλλά η Ρόξι σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι η μόνη που διεκδικεί τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η συγκρατούμενή της, Βέλμα Κέλι, μια βαριετέ σταρ, παλεύει επίσης για τη φήμη και την ελευθερία της μέσα στο χάος της φυλακής της κομητείας Κουκ.

Μεταφερθείτε στη δεκαετία του ’20 και γίνετε μάρτυρες μίας μαγευτικής ιστορίας εγκλήματος, πάθους και φήμης, καθώς το CHICAGO ξεκινάει την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Αθήνα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Christmas Theater.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη φαντασμαγορική εμπειρία του CHICAGO καθώς “κατακτά” την Ευρώπη!

Η People Entertainment Group παρουσιάζει το “Chicago” στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Οκτώβριο του 2024.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη φαντασμαγορική εμπειρία του “Chicago” καθώς “κατακτά” την Ευρώπη!

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ.

Για δέσμευση εισιτηρίων ΑμεΑ επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2168004868, το email [email protected] καθώς και τα ταμεία του θεάτρου. Για ομαδικά εισιτήρια (>20 ατόμα) επικοινωνείτε με το τμήμα ομαδικών κρατήσεων στο email [email protected].

Προπώληση: https://www.more.com/theater/chicago-athens/

Παραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP ® – www.people.gr

Τηλ.: 216 800 4868

 

Πληροφορίες θεάτρου:

CHRISTMAS THEATER: Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι
Τηλ.: 21 1770 1700

Πρωταγωνιστούν:
ΝΑΝΤΙA ΜΠΟΥΛΕ, LAURA TAYRER, MATT BLAKER, DANNY BACKER, AMY WEBB, LUKE BAYER, HANNAH VICTORIA-BENNETT, LUKE CARTLEDGE, PHOEBE CHARLES, AMELIA COLFAR, TEAGAN DENHAM, JACOB FEAREY, SOPHIE FLEET, CHLOE HOPCROFT, LUKE JOHNSON, MATT JONES, JENNIFER LOUISE JONES, NATHAN LUKE, LEWIS MORTIER, MARIOS NICOLAIDES, BEN REYNOLDS, MADDIE WALLER, LUCAS ANGELO WARD

Συντελεστές:
CHICAGO the musical
Στίχοι: Fred Ebb
Μουσική: John Kander
Σενάριο: Fred Ebb και Bob Fosse

Η αυθεντική παραγωγή σκηνοθετήθηκε και χορογραφήθηκε από τον Bob Fosse.
Βασισμένο στο θεατρικό έργο της Maurine Dallas Watkins.
Σκηνοθεσία της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: Walter Bobbie
Σκηνοθεσία της αναπαράστασης της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: Nigel West
Χορογραφίες της αυθεντικής παραγωγής: Ann Reinking
Χορογραφίες της αναπαράστασης της αυθεντικής παραγωγής της Νέας Υόρκης: David Bushman
Σχεδιασμός σκηνικών: John Lee Beatty
Σχεδιασμός κοστουμιών: William Ivey Long
Σχεδιασμός φωτισμού: Ken Billington
Σχεδιασμός ήχου: Matt Grounds
Φωνητική διδασκαλία: Rob Fisher
Προσαρμογή κειμένου: David Thompson

 

Εύα Κούτρα

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.