Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η σημερινή έκλειψη σου υπενθυμίζει απαλά να επιβραδύνεις εάν πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά, καθώς πραγματοποιείται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Είναι καιρός να βρεις μια ισορροπία! Τα συναισθήματα για ένα θέμα του παρελθόντος γίνονται αναμφισβήτητα ή ένα κρυφό ή μυστικό θέμα αποκαλύπτεται. Μπορεί να αγκαλιάσεις ή να αφήσεις μια κατάσταση, μια σχέση ή ένα ισχυρό συναίσθημα. Είναι λογικό να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσουμε. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη είναι η πρώτη σε ένα σύνολο εκλείψεων που σου προκαλεί να διορθώσεις την ισορροπία εργασίας – ανάπαυσης μέχρι το Φεβρουάριου του 2027.

Ταύρος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει ένα νέο, πιο μακροπρόθεσμο θέμα στη ζωή σου, καθώς είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που ανακινούν τον άξονα αγάπης και φιλίας σου μέχρι το Φεβρουάριο του 2027. Θα δεις τις φιλίες, τις διασυνδέσεις και τους στόχους ευτυχίας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σταδιακά, ξυπνάς με την ανάγκη για συγγενικά πνεύματα, περισσότερη ενασχόληση με τους φίλους ή την κοινότητα και την αυτοέκφραση μέσω δημιουργικών μέσων. Αυτή η έκλειψη έχει έναν τρόπο να αναδεικνύει τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει δυσλειτουργικοί ή μη ικανοποιητικοί.

Δίδυμοι
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει στο προσκήνιο αποκαλύψεις για την καριέρα ή τη γενική πορεία της ζωής σου. Οι ανακαλύψεις που κάνεις τώρα μπορεί να είναι συναισθηματικά φορτισμένες. Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψεις ή να αφυπνιστείς σε μια ονειρεμένη δουλειά ή μονοπάτι που σε παρακινεί σε μια νέα κατεύθυνση, πυροδοτώντας ένα νέο κύμα ενθουσιασμού και κινήτρων στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη από τις πολλές κοσμικές ωθήσεις μέχρι το Φεβρουάριο του 2027, προς μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικιακής και επαγγελματικής σου ζωής, της προσοχής στην απόδοση και της προσοχής στην ησυχία!

Καρκίνος
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης είναι ισχυρή για την αλλαγή της κοσμοθεωρίας σου, επηρεάζοντας τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πορεία σου προς τα εμπρός. Η ένταση είναι πιθανή αλλά είναι κίνητρο. Αυτή η έκλειψη διεγείρει τις αισθήσεις σου και μπορεί να φωτίσει ένα θέμα πνεύματος, περιπέτειας, μάθησης ή την καρποφορία ενός έργου. Τα θαμμένα συναισθήματα και οι επιθυμίες μπορούν να αναδυθούν με δυνατούς τρόπους τώρα. Εάν έχεις αγνοήσει τις ανάγκες σου για διεύρυνση του μυαλού, οι περιστάσεις τείνουν τώρα να επιβάλλουν το ζήτημα.

Λέων
Η σημερινή Σελήνη είναι ισχυρή για την απελευθέρωση σε κάτι που σχετίζεται με ένα οικείο ή οικονομικό θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια απελευθέρωση ή το αποκορύφωμα ενός θέματος που θα σε βοηθήσει να γυρίσεις σελίδα. Βλέποντας το παρελθόν με νέο πρίσμα πυροδοτείτε μια έντονη επιθυμία για αλλαγή. Ένα χρέος που οφείλεται μπορεί να απαιτεί προσοχή ή ένα γεγονός που σε τοποθετεί να υπερασπιστείς και να τιμήσεις την αξία σου μπορεί να εμφανιστεί τώρα. Αυτή η έκλειψη σε αφυπνίζει σε θέματα που αφορούν το μοίρασμα, το να δίνεις και να παίρνεις, τη δυναμική της εξουσίας, την ιδιοκτησία, την οικειότητα ή τα οικονομικά.

Παρθένος
Μια έκλειψη Σελήνης συμβαίνει σήμερα στο αντίθετο ζώδιο σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να συμβιβαστείς με τα συναισθήματα σου για κάποιον ή να αναγνωρίσεις ανάγκες που έχεις παραβλέψει ή παραμελήσει. Κάποιο δράμα συνεργασίας, όπως παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις είναι πιθανό. Άκουσε τα συναισθήματα σου, αλλά μην παίρνεις αποφάσεις όταν αποσπάτε η προσοχή σου. Σκέψου ότι είναι η πρώτη από τις πολλές εκλείψεις που επηρεάζουν άμεσα το ζώδιο σου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια! Γεγονότα και συναισθήματα που παρουσιάζονται τώρα φαίνεται να δίνουν τη μπάλα σε αυτό το ταξίδι αυτό-ανακάλυψης και ισορροπίας.

Ζυγός
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης είναι το πρώτο σήμα ότι οι εκλείψεις αρχίζουν να περνούν από τον άξονα του ζωδίου σου. Αυτό ξεκινά ένα νέο σετ που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια, αλλά είναι επίσης καλό για να σε παρακινήσει να βελτιωθείς. Η εργασία, η υγεία και οι ρουτίνες ή οι συνήθειες βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο. Μπορεί να υπάρξει λίγη προσπάθεια για να βάλεις τη ζωή σου σε καλύτερη λειτουργική κατάσταση και τα οφέλη από αυτά είναι σημαντικά. Στην πραγματικότητα, θα εξισορροπήσεις την εργασία – ανάπαυση και τη συναισθηματική αλλά και σωματική υγεία τα επόμενα δυο χρόνια και οι συνειδητοποιήσεις που συμβαίνουν τώρα μπορούν να ωθήσουν αυτή τη διαδικασία.

Σκορπιός
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει ένα ολοκαίνουργιο θέμα στη ζωή σου που σχετίζεται με το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά ή τα χόμπι. Μια μεγάλη καμπή μπορεί να συμβεί στην κοινωνική σου ζωή ή με ένα δημιουργικό έργο τις επόμενες εβδομάδες. Είναι καιρός να απορρίψεις κάποιες από τις αναστολές σου και να ακούσεις την καρδιά σου, αν και είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο πριν ξεκινήσεις τη δράση. Τα βαθύτερα, θαμμένα συναισθήματα σου για ένα πρόσωπο, ένα ειδύλλιο ή ένα έργο μπορεί να έρθουν σαν πλημύρα τώρα. Είναι επίσης πιθανό το να αφήσεις κάτι να φύγει, να δημιουργήσει χώρο για μια ορμή νέας δημιουργικότητας.

Τοξότης
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης προκαλεί συναισθήματα για τις συνθήκες ή τις ρυθμίσεις της ζωής σου, την προσωπική σου ζωή, το συναισθηματικό κόσμο, το σπίτι ή την οικογένεια σου. Καθώς αυτή η έκλειψη αρχίζει να κάνει τα πράγματα να κινούνται, η εύρεση μιας καλύτερης ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής είναι ένα θέμα στη ζωή σου μέχρι το Φεβρουάριο του 2027. Μπορεί να υπάρχουν επισκευές στο σπίτι, μετακομίσεις, οικογενειακό δράμα, μεταβαλλόμενες συνθήκες διαβίωσης ή απλώς ανάγκη για καλύτερη διαχείριση και απόλαυση του εγχώριου κόσμου σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή έκλειψη Σελήνης φέρνει μια ξαφνική συνειδητοποίηση της ανάγκης να φροντίζεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις. Μπορεί να υπάρξουν προθεσμίες και πραγματικότητες γραφειοκρατίας ή θελήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις τις επόμενες εβδομάδες. Θα μπορούσες να βιώσεις κάποια ένταση, καθώς η ανάγκη σου να βελτιώσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις ανταγωνίζεται την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπάθησε να εξισορροπήσεις τη λογική και το συναίσθημα.

Υδροχόος
Με τις ενέργειες της σημερινής έκλειψης Σελήνης είναι δυνατός ένας ανεμοστρόβιλος δραστηριοτήτων γύρω απ’ τα οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώσεις μια ώθηση προς το να αφήσεις το παρελθόν, καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες εσωτερικές τύψεις για το πως χειρίστηκες καταστάσεις και ίσως κάποιοι φόβοι ότι αυτές θα σε στοιχειώσουν ξανά. Στην πραγματικότητα, μια ισχυρή περίοδος για να ανανεώσεις τα οικονομικά σου είναι μπροστά σου, αλλά αφιέρωσε χρόνο όταν παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής που σχετίζεται με τα χρήματα, τις αξίες, τα τιμαλφή, τους πόρους και τα ταλέντα σου.

Ιχθύες
Με έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου σήμερα, αναγνωρίζεις έντονα συναισθήματα για ένα θέμα που μπορεί να σε βάλει σε νέο δρόμο. Θα κάνεις απίστευτες ανακαλύψεις σχετικά με το σχέδιο ζωής, την ευεξία και τη στάση- προοπτική σου. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί την αρχή ενός συνόλου που θα συνεχιστεί μέχρι το 2027. Θα εξερευνήσεις θέματα ανεξαρτησίας και αλληλεξάρτησης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα συναισθήματα και οι αποκαλύψεις είναι πλέον καθοριστικής σημασίας για να κάνεις τη μπάλα να κυλήσει. Ακόμη και με πιθανές εσωτερικές αντιφάσεις τώρα, αυτή είναι η στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη για θετική αλλαγή!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.