10 Χρόνια Αδελφοποίησης Ραφήνας – Τήνου! (φωτό)

Την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμος Τήνου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις στα “Χρυσοστόμεια 2024”, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την αδελφοποίηση με τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διοίκησης και Καινοτομίας του Δήμου Τήνου, κ. Γιάννης Εξιλζές, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο και τον Δήμο Τήνου, αναφέρθηκε στη σημασία του λιμανιού της Ραφήνας για τους Τηνιακούς, σημειώνοντας:

«Η Ραφήνα αποτελεί το δεύτερο λιμάνι μας, που καθημερινά εξυπηρετεί εκατοντάδες δημότες μας και διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη σύνδεση και την εξυπηρέτηση του νησιού μας». Ο κ. Εξιλζές ευχαρίστησε θερμά τη Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου κα. Δήμητρα Τσεβά-Μήλα και την Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Χριστίνα Λαμπίρη και όλο το στελεχειακό προσωπικό του Δήμου για τη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, ενώ τόνισε πως η συμπλήρωση αυτών των 10 ετών αδελφοποίησης αποτελεί ευκαιρία για την ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο δήμων μέσα από κοινές πρωτοβουλίες στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της τοπικής ανάπτυξης. Να θυμίσουμε οτι οι δήμοι μας είχαν αδελφοποιηθει το 2014, με τους δημάρχους κ. Παναγιώτη Κροντηρα και τον κ. Γιώργο Χριστόπουλο, ο οποίος ήταν παρών στη γιορτή των 10 ετών.

Μετά την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Λύκειο των Ελληνίδων Ραφήνας, ακολούθησε μια γαστρονομική εκδήλωση, η οποία ανέδειξε τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις της Τήνου. Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο Τηνιακός Αντώνης Δαβερώνης και η εταιρεία του, όπου περιλάμβανε πιάτα εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα και τις αυθεντικές συνταγές του νησιού της Τήνου.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.