Μητσοτάκης: Locker για τα κινητά στα σχολεία – Γεγονός η πρώτη αποβολή σε μαθητή

Είδηση όσον αφορά στο θέμα της απαγόρευσης των κινητών στα σχολεία έβγαλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον διάλογο που είχε στην καθιερωμένη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της κ. Σακελλαροπούλου όσον αφορά στο μπούλινγκ στα σχολεία, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Όπως θυμάστε πέρυσι παρουσιάσαμε την πλατφόρμα που είχε σημαντική ανταπόκριση. Με διακριτικότητα χειριστήκαμε πολλά περιστατικά. Θεωρώ σημαντική την απαγόρευση της χρήσης κινητών στην διάρκεια του σχολείου. Το εννοούμε όταν λέμε το κινητό στην τσάντα. Δεν είναι τιμωρητικό.

Είδα ότι σήμερα μπήκε η πρώτη αποβολή. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι αυτό βοηθάει την μαθητική διαδικασία. Θέλουμε του Συλλόγους Γονέων συμμάχους και να πάμε βήματα παραπέρα. Έχω συζητήσει αν υπάρχουν αιτήματα από συλλόγους γονέων να προμηθεύσουμε πιλοτικά σχολεία με locker για να κλειδώσουν εκεί τα παιδιά τα κινητά τους. Είναι στοίχημα όλων να το κερδίσουμε και να το κάνουμε πράξη».

Σημειώνεται πως η πρώτη αποβολή μαθητή εξαιτίας της χρήσης του κινητού του τηλεφώνου σημειώθηκε σε σχολείο της Μαγούλας Αχαΐας.

Οι γονείς του μαθητή προχώρησαν από την πλευρά τους σε καταγγελία για καταχρηστική συμπεριφορά του διευθυντή της σχολικής μονάδας.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.