Κτηνωδία: Βρήκαν γατάκι «θαμμένο» κάτω από τσιμέντο

Ένα γατάκι «θαμμένο» κάτω από τσιμέντο αντίκρισαν κάτοικοι της οδού Πανεπιστημίου στην Πάτρα, οι οποίοι κάλεσαν ανάστατοι την Πυροσβεστική και όλοι μαζί έσωσαν το ζωάκι.

Σύμφωνα με τη «Γνώμη» της Πάτρας, κάτοικοι άκουσαν το πρωί της Κυριακής ένα γατάκι να νιαουρίζει και έψαχναν να βρουν πού έχει παγιδευτεί.

Έψαξαν σε ένα ερειπωμένο κτήριο, μάταια όμως, γιατί ενώ άκουγαν το «κλάμα» του, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν πουθενά το γατάκι. Τελικά, κάλεσαν την Πυροσβεστική, και μετά από προσπάθειες με το γατάκι να τους «καθοδηγεί» με το κλάμα του, έσκαψαν το σκαλί που είχε καλυφθεί με τσιμέντο την Παρασκευή -καθώς είναι σε εξέλιξη έργα στο σημείο- και το γατάκι σώθηκε.

Το κατατρομαγμένο ζωάκι (το οποίο πιθανότατα τρύπωσε κάτω από το σκαλοπάτι του σπιτιού που εφάπτετο με το πεζοδρόμιο κατά την ημέρα των εργασιών χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν) παρελήφθη από φοιτητές που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι το τύλιξαν με κουβέρτα γιατί έτρεμε, του έδωσαν τροφή και το κράτησαν στην αγκαλιά τους για ώρες, για να συνέλθει.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.