Φαίη Σκορδά: «Δεν είναι όλες οι εκπομπές το ίδιο, ούτε όλα τα κανάλια το ίδιο»

Η επίσκεψή σήμερα του Νίκου Συρίγου στο πλατό του «Buongiorno» έγινε αφορμή να ανοίξουν πληγές… Ο δημοσιογράφος, στην κουβέντα που είχε με τη Φαίη Σκορδά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφέρθηκε στην επαγγελματική πορεία του, από τον αθλητικό Τύπο στα τηλεοπτικά σαλόνια, και τους λόγους που είχε «όχι» έως τώρα στις προτάσεις των κομμάτων να κατεβεί στις εκλογές.

«Θέλω να είμαι απέναντι από την εξουσία. Όχι μέρος της. Το κάνω και μέσα από την τηλεόραση και από τα σάιτ. Δεν μου έχει πει κανείς “δεν πρέπει να πεις αυτό ή εκείνο”.

Μπορεί να φανεί παράξενο σε κάποιους αλλά λέω πάντα ό,τι σκέφτομαι. Δεν έχω δεχτεί ποτέ ενόχληση, ξέρεις κάτι αυτό να το αποφύγουμε ή το άλλο να το αποφύγουμε» είπε ο Νίκος Συρίγος, δίνοντας αφορμή στην Φαίη Σκορδά να σχολιάσει: «Δεν είναι όλες οι εκπομπές το ίδιο, ούτε όλα τα κανάλια το ίδιο».

Στη συνέχεια ο Νίκος Συρίγος ευχαρίστησε τη Σίσσυ Χρηστίδου για την ευκαιρία που του έδωσε να εκφράζει την άποψή του χωρίς περιορισμούς.

«Εγώ έχω ευτυχήσει να είμαστε στη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μας δίνει το ελεύθερο να λέμε ό,τι θέλουμε και μάλιστα από την αρχή μου είπε “Σε φέραμε εδώ για να λες ό,τι θέλεις” και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό» πρόσθεσε.

Πάνω σε αυτό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τη δική του παρατήρηση.

«Όμως, σε μία εκπομπή που είναι το Σαββατοκύριακο, σε ένα κανάλι που είναι το Mega απέχει από το να το θεωρούμε ότι είναι το καθεστώς στα τηλεοπτικά πράγματα σε όλα τα κανάλια. Τα κανάλια τα περισσότερα είναι στρατευμένα, τα κανάλια τα περισσότερα είναι στρατευμένα συνήθως γύρω από το κόμμα της εξουσίας, της συμπολίτευσης, που σημαίνει ότι, όταν πας να προβάλεις έναν λόγο ενάντια, είσαι δακτυλοδεικτούμενος.

Σε μένα που είμαι ανυπότακτος μου έχουν έρθει ραβασάκια “όχι αυτό”, “όχι εκείνο”, “όχι το άλλο”. Που είμαι ανυπότακτος. Όταν λες στον Ανδρέα “μην το πεις” είναι σαν να λες “πες του Ανδρέα να το πει”».

ieidiseis.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.