Σοκ! Σκότωσε την σύζυγο, δύο από τα τρία παιδιά τους και έναν γείτονα – Χαροπαλεύει η μητέρα του!

Ακόμη βαρύτερος έγινε ο απολογισμός της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Νουόρο της Σαρδηνίας.

Ο δράστης, ο 50χρονος Ρομπέρτο Γκλεμπόνι, εργάτης σε τοπική βιομηχανία, έπειτα από καβγά, με περίστροφο που κατείχε νόμιμα πυροβόλησε θανάσιμα την σύζυγό του, 43 ετών, και την κόρη του Μαρτίνα, 26 ετών.

Επίσης τραυμάτισε βαρύτατα την μητέρα του, η οποία ζούσε σε διπλανό διαμέρισμα, και έναν γείτονα, ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε, ο οποίος είχε σπεύσει σε βοήθεια. Ο γείτονας εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Το 11χρονο παιδί του, Francesco, πέθανε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο δράστης, στο τέλος της δολοφονικής αυτής μανίας, αυτοκτόνησε. Το τρίτο παιδί είναι πιο ελαφρά τραυματισμένο.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, έφτασαν αμέσως δυνάμεις των καραμπινιέρων και της ιταλικής αστυνομίας.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα του. Το όπλο της δολοφονίας δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Το ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια μαζί

Οι δυο τους, η Giusi Massetti και ο Roberto Gleboni, ήταν μαζί όλη τους τη ζωή. Μάλιστα, η μεγάλη κόρη, η Μαρτίνα, η οποία ήταν 26 ετών, γεννήθηκε όταν η μητέρα της Giusi ήταν ακόμη ανήλικη. Και ήδη αυτή και ο Gleboni ήταν μια οικογένεια. Η γυναίκα απέκτησε άλλα δύο παιδιά και τώρα ήταν νοικοκυρά. Η κόρη της Μαρτίνα αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια, το 2022. Στα social media, η κοπέλα έγραψε για τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για τον πατέρα της.

Στoν οποία είχε αφιερώσει και τη διατριβή της: «Στον πατέρα μου, τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου», είχε γράψει η Μαρτίνα.

Η Μαρτίνα ήταν το καμάρι της μητέρας και του πατέρα της, με αυτό το πτυχίο που απέκτησε όταν ήταν 24 ετών. Και στη διατριβή είχε επίσης γράψει λόγια βαθιάς στοργής για τη μητέρα της, μια νοικοκυρά, που είχε ωθήσει την κόρη της να σπουδάσει: «Στη μητέρα μου, που πίστεψε σε αυτό πριν το πιστέψω εγώ».

Η ανάρτηση της 26χρονης

Μαρτυρίες γειτόνων: “Ένας ευγενικός και εξυπηρετικός άνθρωπος”

«Ο Ρομπέρτο ​​ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος, πολύ εξυπηρετικός. Πριν από λίγες μέρες μου έκλεψαν το αυτοκίνητό μου και ήθελε να μου δανείσει το δικό του, γνωρίζοντας ότι το χρειαζόμουν» δήλωσε ο γείτονας του δράστη στην La Stampa. Ο Armando Lodi τον περιγράφει έτσι: ένα ήρεμο και εξυπηρετικό άτομο με τους άλλους. Ο Gleboni ήταν συνδικαλιστής της CISL και φιλόζωος.

«Σήμερα το πρωί δεν άκουσα τίποτα, βροντούσε. Έμενε στο ισόγειο του κτιρίου στη via Ichnusa, νοίκιαζε στο σπίτι της αδερφής του γείτονα που τραυματίστηκε. Οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάλεσαν την αστυνομία» τονίζει.

Στον δρόμο, ο οποίος είναι κλειστός από την αστυνομία, οι κραβγές απόγνωσης της αδελφής και της μητέρας της Giusi Massetti, ραγίζουν καρδιές.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.