Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης – «Δεν ξέρουμε πως να χειριστούμε την ασφάλεια της» – Τι λένε οι γονείς των κοριτσιών που συνελήφθησαν

Νέα ντοκουμέντα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Live News για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit, φαίνεται να περνούν μπροστά από το περίπτερο, κοντά στο σημείο της επίθεσης, τα ανήλικα παιδιά που παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό της 16χρονης, που φέρεται να χτύπησε πρώτη την 14χρονη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 16χρονη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην αστυνομία.

«Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη»

Ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μίλησε αποκλειστικά στο Live News, τονίζοντας πως καμία από τις δράστριες δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό.

«Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κτλ. Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός, ανήλικες είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου», δήλωσε και συνέχισε:

«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθόλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητάγανε (το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε, να το στήσουν εκεί που το στήσανε και να το διαλύσουνε. Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο μη ξέροντας πως θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα».

Κατηγορούν τη 14χρονη οι γονείς των κοριτσιών που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης κοπέλας στην Γλυφάδα.

Οι αρχές τις τελευταίες ώρες αναζητούν έναν νεαρό, με τατουάζ στο λαιμό, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε στην επίθεση και πρόκειται για μια 16χρονη.

Παράλληλα, οι γονείς των δυο μαθητριών που έχουν συλληφθεί, αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση, ισχυριζόμενοι ότι το θύμα της επίθεσης ασκούσε bullying στα παιδιά τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η μητέρα της μίας από τις δύο μαθήτριες, είπε ότι η κόρη της είναι άριστη μαθήτρια και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για ανάλογες συμπεριφορές στο παρελθόν.

«Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά. Υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν. Η αλήθεια θα λάμψει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του STAR η μητέρα της άλλης κοπέλας ανέφερε ότι: «αντιθέτως έχει προκληθεί και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο από την καταγγέλλουσα 14χρονη. Υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει να χτυπάει στο κεφάλι την κόρη μου και να της τραβάει τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό της. Όπως ήταν φυσικό το παιδί μου αντέδρασε και χτύπησε με την σειρά της, αφού δέχτηκε πρώτη επίθεση και μάλιστα τραβούσε βίντεο. Αυτό έγινε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.Στη συνέχεια η 14χρονη που κατηγόρησε το παιδί μου, ανέβαζε βίντεο και στόρι που έβριζε με τα χειρότερα λόγια. Φυσικά, αυτά τα έχει διαγράψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και θα αποδείξουν ποιος και πότε ξεκίνησε αυτό που ζούμε σήμερα».

Ο πατέρας της από την πλευρά του είπε: «εγώ έχω ανοιχτό το κινητό του παιδιού μου στις αρχές και σε όποιον θέλει να ψάξει αν η κόρη μου την προκάλεσε ή της έκλεισε ραντεβού, όπως έχουν βγει και λένε. Το ίδιο όμως θα απαιτήσω μέσω της δικηγόρου μας, για το κινητό της άλλης κοπέλας. Να ανοιχτεί και να δούμε ποια είναι η αλήθεια».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.