Ραφήνα: Βανδαλισμοί στην πλατεία “Γιαννούλας Μεϊμέτη”! (φωτό)

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν πρόσφατα στην πλατεία “Γιαννούλας Μεϊμέτη” στη Ραφήνα, προκαλώντας ανησυχία και αγανάκτηση.

Όπως καταγράφηκε από την κάμερα του irafina.gr, οι ζημιές είναι εκτεταμένες, με σπασμένα μάρμαρα και πέτρες από τις ζαρντινιέρες που υπήρχαν στην πλατεία. Επιπλέον, φθορές έχουν προκληθεί σε διάφορα σημεία του πάρκου

Η πλατεία βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Προύσσης και Σουκαντζίδη, και κατασκευάστηκε την Άνοιξη του 2023, χάρη στη γενναιόδωρη δωρεά του συμπολίτη Σταύρου Μειμετή.

Η δωρεά έγινε εις μνήμην της εκλιπούσης μητέρας του, Γιαννούλας Μεϊμέτη, της οποίας το όνομα φέρει η πλατεία. Ο χώρος αυτός αποτελεί τόπο αναψυχής και συνάντησης για τους κατοίκους της περιοχής και προσφέρει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η καταστροφή αυτή αναδεικνύει για άλλη μια φορά το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας των δημόσιων χώρων, οι οποίοι συχνά γίνονται στόχος βανδαλισμών.

Επειδή κάποια από τα σημεία που έχουν σπάσει είναι επικίνδυνα στο να προκαλέσουν ατύχημα ιδιαίτερα σε μικρότερα παιδιά που μπορεί να βρεθούν στον χώρο, οι κάτοικοι ζητούν την άμεση επέμβαση της δημοτικής αρχής για την αποκατάσταση των ζημιών

Δείτε τις εικόνες από τις φθορές που έχουν προκληθεί

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.