Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω – αυτό που βιώνω με τη Νάνσυ είναι πρώτη φορά

Τη χρώσταγε τη συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Ζήνα Κουτσελίνη μετά από τη επίσκεψη εκείνης στο «The 2night Show». Έφτασε λοιπόν η στιγμή να κάτσουν οι δυο τους στον καναπέ για μια κουβεντούλα με αλήθειες.

Η ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν γιατί δεν παντρεύεται. Γιατί δεν αποφασίζει επιτέλους να βάλει βέρα και να «το ζήσει», αφού η σχέση του με την σταθερή συνεργάτιδά του, τη Νάνσυ Αντωνίου, μετράει πλέον πολλά χρόνια. Τι φοβάται στον γάμο;

«Θα πρέπει να μιλήσω για τους γονείς μου και τα βιώματά του, αλλά αυτή η κουβέντα δεν ανοίγεται τώρα. Πάντως, αυτή η ιστορία με έχει φέρει μέχρι εδώ.

Εγώ δεν ήξερα να αγαπάω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα. Δεν ήξερα να ακούω, νόμιζα ότι άκουγα. Δεν ήξερα πολλά πράγματα – νόμιζα. Γι’ αυτό έχω ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από κάποιες σχέσεις της ζωής μου που ήμουν τόσο βλάκας.

Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά αυτό ήταν ένα δικό μου πρόβλημα, δεν είχε να κάνει με τη γυναίκα. Δεν υπάρχει αγάπη, να περάσουμε καλά και θα χωρίσουμε. Δεν μπορούσα να δώσω, ούτε να καταλάβω.

Είμαι σίγουρος ότι θα πέρασε κάποια γυναίκα στη ζωή μου που θα προσπάθησε η κοπέλα αυτή να μου πει σε αγαπάω και την έχω αδικήσει με τη συμπεριφορά μου, μην μπορώντας να καταλάβω. Είναι μεγάλο πράγμα να μην ξέρεις να αγαπάς, να μην σου μαθαίνουν να αγαπάς.

Είναι δύσκολο να σπάσει αυτό το πράγμα, αλλά νομίζω ότι είμαι σε αυτή τη φάση να πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Γι’ αυτό όταν ακούω στην τηλεόραση “Σ’ αγαπώ”, μου ‘ρχεται εμετός. Όχι μόνο στα ζευγάρια.

Για μένα το θέμα τώρα είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο να μου πεις ρε Γρηγόρη ξέρεις κάτι, έχω πρόβλημα και δεν μπορώ αυτό κι αυτό. Μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου για να με βοηθήσεις; Κι εγώ την επόμενη μέρα να μην έχω αυτοκίνητο, να το πουλήσω για να σε βοηθήσω.

Όλοι αγαπάμε μέχρι ένα σημείο που μας βολεύει. Τώρα, αυτό που βιώνω με τη Νάνσυ ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μπορεί να υπάρχει μία ανταπόκριση. Αλλά προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τις υπερβολές γιατί η υπερβολή νομίζω πάντα κάτι άλλο προσπαθεί να δείξει.

Αυτό μέσα εμπεριέχει και τον Αναστάση μου (σ.σ. τον γιο του). Θέλω να του δώσω αγάπη. Κάνω τεράστιο αγώνα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους που είναι με τα παιδιά τους συνέχεια, στις κυρίες που έχουν 3-4 παιδιά, γονείς που παλεύουν με 700€ να τα βγάλουν πέρα να μην τους λείψει τίποτα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια συνέντευξη εκ βαθέων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.