Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Κριός
Είναι εύκολο να αποσπάσεις την προσοχή σου σήμερα. Η διάθεση σου είναι γενικά αρκετά θετική, αλλά υπάρχει κάποια τάση, η δυσαρέσκεια να είναι πιο έντονη με μια όψη Αφροδίτης – Δία που προκαλεί το φόβο της απώλειας. Να είσαι ιδιαίτερα ενήμερη για την τάση προς τους ανθρώπους, καθώς οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα μπορεί να είναι δύσκολο να εκπληρωθούν αργότερα. Υπάρχει ένας πειρασμός να εφαρμόζεις επιδιορθώσεις επιδέσμων σε προβληματικές περιοχές, κάτι που είναι μια μορφή δανεισμού από το μέλλον, καθώς το πρόβλημα θα επανέλθει αργότερα ίσως με μεγαλύτερο τρόπο. Απέφυγε να ξεγελάς τις δυσκολίες, αλλά αναγνώρισε που μπορεί να χρειάζεσαι ένα διάλλειμα.

Ταύρος
Ο πειρασμός να ξοδεύεις υπερβολικά ή να αφεθείς την υπέρβαση είναι έντονος, καθώς μια όψη Αφροδίτης – Δία μπορεί να θολώσει προσωρινά την κατανόηση σου για τις πραγματικές σου ανάγκες. Πρόσεξε την τάση να εστιάζεις σε όλα εκτός από το πιο σημαντικό πράγματα στην ατζέντα σου. Ωστόσο εάν χρειάζεσαι πραγματικά ένα διάλλειμα , βρες ένα τρόπο να αφιερώσεις χρόνο σ’ αυτό. Η αναβλητικότητα μπορεί να αυξήσει το επίπεδο του άγχους, οπότε σκέψου αν αξίζει τον κόπο. Οι ενέργειες του σήμερα μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις σχέσεις, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους γύρω σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, διεγείροντας την περιέργεια σου και την ανάγκη σου για ελαφριές και εύκολες ανταλλαγές. Μια διέλευση Αφροδίτης – Δία μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι διχασμένη για το που να βάλεις την ενέργεια σου και να κατευθύνεις την προσοχή σου. Ωστόσο και με αυτή την αναποφασιστικότητα μπορεί να πετύχεις πολύ λίγα. Ως εκ τούτου, δεν είναι η καλύτερη μέρα για παραγωγικότητα, κυρίως λόγω των συναισθημάτων που σε αφήνουν να νιώθεις κάπως εξαντλημένη. Είναι καλύτερα να προσεγγίζεις τα πράγματα ένα βήμα τη φορά γιατί το αίσθημα υπερέντασης είναι πολύ πιθανό τώρα και μπορεί να οδηγήσει σε αποφυγή και αναβλητικότητα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και εσύ ποθείς σταθερότητα. Ωστόσο, ένα άλλο μέρος του εαυτού σου μπορεί να εμπλακεί σε μια δημιουργική, ευχάριστη ή ρομαντική ενασχόληση σήμερα, αλλά οι προσδοκίες σου μπορεί να είναι τόσο υψηλές ώστε να καταλήξεις να αναζητήσεις κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει αυτή τη στιγμή. Οι υποσχέσεις που δίνονται σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθούν αργότερα, επειδή οι άνθρωποι δε βλέπουν καθαρά τις δυνατότητες τους υπό την επίδραση μιας σύγκρουσης Αφροδίτης – Δία. Οι άλλοι μπορεί να ξεπερνούν τα όρια σου ή μπορεί να λαμβάνεις ανάμεικτα μηνύματα.

Λέων
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, δίνεις περισσότερη δύναμη στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτή η διέλευση της Σελήνης είναι καλή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με ικανοποιητικό τρόπο. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες υποδηλώνουν κάποια ανησυχία. Μπορεί να υπάρχει κάποια τάση να εντρυφήσεις ή να ενεργοποιήσεις, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα προκλητική όψη. Μπορεί να είναι δελεαστικό το να κάνεις συντομεύσεις για να εξομαλύνεις προβλήματα ή να κάνεις ένα διάλλειμα, αλλά αυτές μπορεί να είναι πιο δαπανηρές μακροπρόθεσμα.

Παρθένος
Έχεις πολλά προσωπικά ενδιαφέροντα με την Αφροδίτη να διασχίζει τον ηλιακό 3ο οίκο σου μέχρι τις 17/10, αλλά οι ευθύνες και τα καθήκοντα σου ξυπνούν αυτή τη στιγμή και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά διχασμένη. Όσο κι αν θέλεις να βγάλεις τα βασικά πράγματα από τη μέση, μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνεις με την καρδιά σου. Σκέψου ότι μπορεί να δεις μια κατάσταση με πιο θετικό ή αρνητικό φως από ότι αξίζει σήμερα. Μπορεί επίσης να θέλεις να αποφύγεις να ποντάρεις πολλά σε αυτά που υπόσχονται οι άλλοι, καθώς η κρίση μπορεί να είναι ακατάλληλη αυτή τη στιγμή.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα παρακινώντας σε να εστιάσεις στις φιλίες ή στους στόχους που σχετίζονται με την ευτυχία και την απόλαυση. Ωστόσο σε ένα άλλο επίπεδο οι σημερινές ενέργειες σε βρίσκουν να ανησυχείς περισσότερο απ’ ότι συνήθως για τις υποχρεώσεις και τους στόχους σου. Επιπλέον κάποια αναποφασιστικότητα είναι πιθανό να οφείλεται σε μια δευτερεύουσα επιρροή Αφροδίτης – Δία που τείνει να απομακρύνει οποιαδήποτε λανθάνουσα ανησυχία μπορεί να έχεις. Θα μπορούσες να έχεις πολλές διαφορετικές ιδέες στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, αλλά με αυτή τη μετάβαση, η εστίαση δεν έρχεται εύκολα.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη να διέρχεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 17/10, υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Ταυτόχρονα δεν ασχολείσαι απλώς με πράγματα, αλλά είσαι έτοιμη να δουλέψεις γι’ αυτά. Εκπέμπεις καλή ενέργεια προσελκύοντας θετικά σχόλια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ενισχύει τη ζεστασιά, τη γοητεία και την προσωπική σου ελκυστικότητα, αλλά είναι επίσης μια καλή στιγμή για να χτίσεις την αποδοχή του εαυτού σου. Ωστόσο σήμερα μπορεί να σε βρει προβληματισμένη για την επιδίωξη των προσωπικών σου σχεδίων καθώς μπορεί να χρειαστείς επιπλέον ξεκούραση.

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη σου για εμπειρίες που δεν είναι ρουτίνα και δε χρειάζεται να κάνεις την υπέρβαση για να ικανοποιήσεις αυτή σου την ανησυχία. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που εστιάζεις περισσότερο στη μεγάλη εικόνα παρά στις λεπτομέρειες που έχεις στο χέρι και ίσως να χάσεις ουσιαστικά πράγματα στη διαδικασία. Ένα μέρος σου μπορεί να μην αισθάνεται έτοιμο να ασχοληθεί με κάτι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Η εύκολη διέξοδος φαίνεται πιο ελκυστική με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης- Δία. Η επιείκεια με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο υπερβολική ή μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις αν θέλεις λίγο χώρο ή συντροφιά.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη είναι πλέον φιλοξενούμενη στον κοινωνικό σου τομέα μέχρι τις 17/10. Με αυτή τη διέλευση η Αφροδίτη παίζει έναν υποστηρικτικό ρόλο στη ζωή σου και θα είναι φυσικό να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να προσελκύσεις αυτό που θέλεις στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ βρίσκεις τις φιλίες ή τη δικτύωση σου αρκετά ικανοποιητικές γενικά, η επιθυμία σου να ξεπεράσεις τις δουλειές σου μπορεί επίσης να είναι συναρπαστική. Αυτό μπορεί να σε αφήσει προβληματισμένη ή να νιώθεις ότι δεν πρόκειται να διασκεδάσεις αν κάνεις μια επιλογή. Υπάρχει μια τάση διαφυγής ή αποφυγής σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα πρόκληση.

Υδροχόος
Τις επόμενες εβδομάδες θα είναι πιο εύκολο να συνεργαστείς και να γοητεύσεις τους άλλους, ιδιαίτερα σε δημόσιους ή επαγγελματικούς χώρους, λόγω της Αφροδίτης στον ηλιακό 10ο οίκο σου έως τις 17/10. Η ζωή φαίνεται να αναδεικνύει τα ταλέντα σου πιο εύκολα. Είναι μια γενικά ισχυρή περίοδος για να τονώσεις τη φήμη σου ή να απολαύσεις πληρέστερα τις ευθύνες σου. Σήμερα ωστόσο, μπορεί να είσαι πιο γενναιόδωρη με το χρόνο και την ενέργεια σου, αλλά όχι ιδιαίτερα πρακτική καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη.

Ιχθύες
Αν και θα μπορούσε να είναι μια καλή μέρα για χαλάρωση, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις μεγάλες υποσχέσεις όταν αισθάνεσαι ιδιαίτερα αισιόδοξη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να κάνεις την υπέρβαση. Αντ’ αυτού, μπορείς να αποφασίσεις να κάνεις ότι μπορείς και να αποφύγεις να κουραστείς πολύ. Μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο παιχνίδι σήμερα, μπορεί να αυξήσει τις προσδοκίες σου τόσο ψηλά που να χάσεις σημαντικές λεπτομέρειες. Είναι προσωρινό, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ενώ δε βλέπεις τα πράγματα από μέτρια οπτική γωνία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.