Λαύριο: Νέες πληροφορίες για το αιματηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για το πώς έγινε η συμπλοκή στο ΕΠΑΛ Λαυρίου με πρωταγωνιστές ανήλικους δράστες.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, μαθητές συνεπλάκησαν στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα από αιχμηρό αντικείμενο και οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε συνολικά 13 προσαγωγές.

Περίπου 30 άτομα, συμμαθητές, από διαφορετικές περιοχές ενεπλάκησαν στον αιματηρό καυγά. Οι νεαροί χτυπιούνταν με ιδιαίτερη σφοδρότητα με γροθιές, ώσπου ένας 16χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές του ΕΠΑΛ.

Οι δύο μαθητές που τραυματίστηκαν έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 16 προσαγωγές.

Το νέο περιστατικό έρχεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα και το επεισόδιο με φαλτσέτα στην Ερμιόνη. Ακόμη το πρωί στη Θεσσαλονίκη μαθητές κλείδωσαν 14χρονο στις τουαλέτες του σχολείου απειλώντας τον, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν την πράξη τους, ενώ ένας μαθητής έστησε καρτέρι στον διευθυντή του σχολείο του στο Ηράκλειο της Κρήτης και τον άφησε αιμόφυρτο στο έδαφος, επειδή ο εκπαιδευτικός ενημέρωσε τους γονείς του μαθητή πως συμμετείχε σε κατάληψη.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα του άγριου καβγά μίλησε στο Newsbomb.gr για τα όσα είδε.

«Ήρθα το πρωί στη δουλειά μου και είδα τα παιδιά, μαζεμένα σε μπουλούκι να τσακώνονται. Τότε τους είπα τι έγινε ρε παιδιά γιατί τσακώνεστε και εκείνα μου απάντησαν μη φοβόσαστε δεν κάνουμε τίποτα. Πάνε δύο παιδιά μπροστά από το αμάξι μου και μου το χτυπάγανε. Ρε παιδιά τους λέω βρείτε τα μεταξύ σας, δεν χρειάζεται να τσακώνεστε. Τότε πήγανε λίγο πιο κάτω, βγάζει ο ένας μαχαίρι, ο άλλος αλυσίδα και μαχαίρωσαν δύο παιδιά και σηκώθηκαν και έφυγαν. Μόλις είδαν την αστυνομία εξαφανίστηκαν», είπε αρχικά γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο.

Αναφορικά με τους τραυματισμούς των παιδιών η αυτόπτης μάρτυρας τόνισε: «Το παιδί το ένα ήταν τραυματισμένο στο χέρι και το άλλο έπιανε την πλάτη του και το βάλανε στο αμάξι».

Ακόμη, η ίδια ως μέτρο πρόληψης πρότεινε να γίνεται έλεγχος στα σακίδια των μαθητών προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια τόσο η δική τους, όσο και τον εκπαιδευτικών.

Την ίδια ώρα στο Newsbomb.gr μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Λαυρίου μίλησε για την αιματηρή συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στο σχολείο στο οποίο φοιτά και είπε: «Δύο παιδιά τσακώθηκαν και παίζανε ξύλο με γυμνά χέρια και άλλα δύο παιδιά τραυματίστηκαν μαχαιρώνοντας ο ένας τον άλλο. Τα παιδιά που έβγαλαν μαχαίρια ήταν από την Κερατέα. Το περιστατικό έγινε την ώρα λειτουργίας του σχολείου. Νομίζω πως καλέσαν την Αστυνομία αλλά δεν ξέρω τι έγινε μετέπειτα. Τα παιδιά που μαχαιρώθηκαν ήταν και οι δύο φίλοι μου. Πηγαίνουν πρώτη και δευτέρα λυκείου».

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.