Ραφήνα: Λαμπερά εγκαίνια για το παντοπωλείο «Η Μαρουδιά» στη κεντρική πλατεία! (φωτό)

Το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του νέου Παντοπωλείου “Η Μαρουδιά” στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Το κατάστημα άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του με την τελετή αγιασμού, την οποία τέλεσε ο πατέρας Νικόλαος από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως Διασταύρωσης  Ραφήνας.

Αμέσως μετά τον αγιασμό, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτά κεράσματα, όπως αλλαντικά και τυριά από την εταιρεία Μιραν, γνωστά για την εξαιρετική ποιότητά τους, καθώς και τσίπουρο και κρασί που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας ζεστής και εορταστικής ατμόσφαιρας.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου ανάμεσα τους ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κατσουλάκης, ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας, Παναγιώτης Ζέρβας, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας, Βαγγέλης Χαραμής, με τον αντιπρόεδρο, Μιχάλη Γκολεμά.

Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στους ιδιοκτήτες του παντοπωλείου καλές δουλειές και επιτυχία στη νέα τους επιχειρηματική προσπάθεια, που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με συζητήσεις και κέφι, ενώ το νέο κατάστημα φαίνεται να κερδίζει ήδη την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Ραφήνας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και μια προσεγμένη εμπειρία αγορών.

Παντοπωλείο “Η Μαρουδιά”, κεντρική πλατεία Ραφήνας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30 και 17:30 έως 00:00
Σαββατοκύριακα: 8:30 έως 12:00
Τηλέφωνο: 2294028555

Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.