Πώς ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της

«Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου»

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή του Περάματος, στην Κέρκυρα, με έναν 68χρονο να εντοπίζεται νεκρός στο σπίτι του.

Τη δολοφονία του 68χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή του Περάματος στην Κέρκυρα, ομολόγησε η 49χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του θύματος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ο 69χρονος της ζητούσε επίμονα να προχωρήσουν σε ερωτική πράξη.

«Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου», έλεγαν οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να κάνουν την 49χρονη να ομολογήσει τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κρεβατοκάμαρά τους. Εκείνη τότε «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε πίεση από εκείνον και έτσι πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε τα χτυπήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου η 11χρονη κόρη του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι ο άνδρας επέστρεψε ότι επέστρεψε στο σπίτι του σοβαρά τραυματισμένος και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Οι Αρχές εντόπισαν τον 68χρονο πεσμένο στην κρεβατοκάμαρα, γυμνό, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ειδικότερα, κατά την αυτοψία, στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων μία σακούλα, η οποία περιείχε ρούχα με αίματα, καθώς και ένα μαχαίρι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.