Αττική Οδός: Ποιοι κόμβοι θα κλείσουν το βράδυ της Κυριακής (29/9) προς Σπάτα – Μαρκόπουλο

Σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες Βαριάς Συντήρησης κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες:

Στη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω στην κατεύθυνση από Σκαραμαγκά προς Άνω Λιόσια.
Μεταξύ Κόμβου Μαγούλας (Κόμβος 2) και Κόμβου Ασπρόπυργου (Κόμβος 4) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.
Στην περιοχή του Κόμβου Μεταμόρφωσης.
Στην περιοχή του Κόμβου Κορωπίου.

Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Περιφερειακής Αιγάλεω στην κατεύθυνση από Σκαραμαγκά προς Λ. ΝΑΤΟ, από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 29/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 30/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια μέχρι τον κυκλικό Κόμβο πλησίον του Κέντρου Πάλης μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν προς Λ. ΝΑΤΟ.

Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Περιφερειακής Αιγάλεω στην κατεύθυνση από Λ. ΝΑΤΟ προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο/Άνω Λιόσια, από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 29/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 30/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς Σκαραμαγκά και, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο/Άνω Λιόσια.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.