Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα επαγγελματικά της, τον έρωτα αλλά και για την Μαρινέλλα.

Η συνεργασία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

«Περάσαμε πολύ καλά, και αγαπηθήκαμε με την Ελ. Αρβανιτάκη. Είμαι τυχερή που έχει γίνει φίλη μου. Την θαύμαζα πάρα πολύ και αγαπούσα το ρεπερτόριό της. Χαίρομαι γιατί πλέον νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Η Ελ. Αρβανιτάκη όπως και όλοι οι άνθρωποι που κάνουν «κλικ» στην καρδιά μου, δεν δίνουν συμβουλές, αλλά σε κάνουν να θέλεις να πάρεις στοιχεία τους. Η Ελ. Αρβανιτάκη με καθοδηγεί, μου είπε «πάρε τον χρόνο σου», «μην βιαστείς να πάρεις μια απόφαση»», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για τα τραγούδια της και την απήχηση που έχει στον κόσμο ανέφερε: «Επιλέγω τα τραγούδια μου με το ένστικτο αρχικά. Όταν έρθει ένα τραγούδι στα χέρια μου, θα πρέπει να με «αγγίξει» και να χτυπήσει η καρδιά μου αλλιώς. Κατά περιόδους αγαπάω και άλλα τραγούδια μου ανάλογα με την φάση που περνάω. Η «επιμονή» είναι ένα τραγούδι που είχαν την τύχη να περνάει στο ευρύ κοινό, και γι΄αυτό έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», συμπλήρωσε.

Ο έρωτας

«Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο την ζωή μου. Είναι ένα συστατικό της ζωής μου που μπορεί να την κάνει όμορφη, δημιουργική. Ο έρωτας μπορεί να σου αφήσει πολλά συναισθήματα, μεγάλη χαρά, πόνο, απώλεια. Θα ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας αν έλειπε αυτό το στοιχείο από τους ανθρώπους», υπογράμμισε.

Το Voice

Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Voice. Δεν ξέρω αν θα το ήθελα σε αυτή την φάση. Προέχουν τα επαγγελματικά μου τώρα, και να βγάλω καινούρια τραγούδια. Θα με κρατούσε λίγο πίσω αν μου γινόταν κάποια πρόταση αλλά δεν μου έγινε».

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου

«Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ «παλιά» νοοτροπία, δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο «σήμερα». Η Νατάσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί η αξία του και δεν θα την έψαχνα. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων», τόνισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια για τη Μαρινέλλα

«Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει «γευτεί» μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά, και γι΄αυτό θα επιστρέψει κοντά μας», δήλωσε κλείνοντας.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.