Ματίνα Παγώνη: «Δεν είχαμε αντίρρηση να έρθει ο Τάιλερ στην κλινική μου» – Τι είπε για Σεφερλή και Λιάγκα

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε νέα συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη, που της είχε ζητήσει να πάρει τον Τάιλερ Μακμπέθ στην κλινική της.

Τη Ματίνα Παγώνη συνάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον Στέφανο Κασσελάκη, τη σάτιρα του Μάκρου Σεφερλή και του Τάκη Ζαχαράτου αλλά και για τα υπονοούμενά της στον Γιώργο Λιάγκα.

Στην αρχή της συνέντευξής της αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην ερώτηση αν θα πήγαινε η ίδια στο Survivor απάντησε: «Δε θα πήγαινα με τίποτα στο Survivor, θέλω την άνεσή μου. Και μόνο που έβλεπα τους παίκτες, λυπόμουν».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μου είχε ζητήσει να έρθει ο Τάιλερ στην κλινική μου. Δεν είχαμε αντίρρηση, το είχαμε συζητήσει».

«Δε με ενοχλεί η σάτιρα. Πήγα και είδα τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν πολύ καλός, το διασκέδασα. Όταν είδα τον Τάκη Ζαχαράτο να με σατιρίζει, γέλασα και πέρασα πολύ ωραία. Στη ζωή σου τη σάτιρα πρέπει να την αποδέχεσαι. Την αποδέχεσαι, αν την καταλαβαίνεις. Αν δεν την καταλαβαίνεις, εκνευρίζεσαι και δεν την ανέχεσαι».

«Συμπαθώ όλους τους παρουσιαστές, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία αλλά δεν είναι σωστό να το πω. Ο Γιώργος Λιάγκας μου είναι πολύ συμπαθής». Κλείνοντας τη συνέντευξή της έστειλε τις ευχές της στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος σε λίγους μήνες, θα γίνει πατέρας.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.