Ηλίας Μαμαλάκης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κουραστεί γιατί έχει 3 εκπομπές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μοιράστηκε την άποψή του για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις τρεις τηλεοπτικές εκπομπές που έχει αναλάβει να παρουσιάσει.

Ο μάγειρας έκανε δηλώσεις στο «Breakfast@star», όπου υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής αν και είναι έμπειρο τηλεοπτικά πρόσωπο, δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στον φόρτο εργασίας που έχει επωμιστεί.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ χαριτωμένο, κωμικό σόου. Θα μπορούσε να μην ταξιδεύει και να κουράζεται και να το κάνει στις γειτονιές της Αθήνας. Ο Γρηγόρης είναι ένα παλαιό και πολύ πεπειραμένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Στον “Εκατομμυριούχο” είναι πολύ καλός και πεπειραμένος. Στο “2night Show” είναι πολλές φορές οι προσκεκλημένοι που θα δώσουν ιδιαίτερη αξία στη συνέντευξη. Τώρα, σε αυτήν την εκπομπή θα κουραστεί γιατί στην ουσία έχει 3 εκπομπές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Έχει παχύνει κι είναι ψυχοσωματικό, όπως κι εγώ που ήμουν 70 κιλά πιο παχύς από όσο είμαι σήμερα. Δηλαδή, αντικαθιστάς συναισθήματα με το φαγητό και πρέπει να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό που κρατάει κάποιον καιρό για να επανέλθει η φόρμα στην πραγματική».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε σε σχέση με προηγούμενη δήλωσή του ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έχει πάρει όλες τις εκπομπές και να αφήσει κανέναν άλλο να δουλέψει».

Πάνω σε αυτό, σχολίασε: «Ήταν με χιούμορ η δήλωσή μου, αλλά είναι κι αλήθεια. Υπάρχουν δύο οπτικές: του αν θα αντέξει και του ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει μία από τις 3 εκπομπές. Τελεία. Όταν είσαι καλός στη δουλειά σου και είσαι περιζήτητος και δέχεσαι τις προκλήσεις αυτές, κάτι δεν θα πάει καλά, κάτι δεν θα γίνει καλά, γιατί θα πρέπει να τελειώνεις το γύρισμα στη μία εκπομπή και να φεύγεις σίφουνας για την άλλη εκπομπή. Και πρέπει μέσα στη βάρδια να βγάλεις 4 εκπομπές και δεν βγήκαν, και μείνει ακόμα μισή ώρα, κτλ. Τα έχω ζήσει αυτά. Υπήρχε εποχή που έκανα 2 εκπομπές μαζί. Νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθεί, αλλά οι ευχές είναι να ανταπεξέλθει και να πάει μπροστά».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.