Δ. Μαραθώνα: Ξεκινά στις 7/10 το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης

Αιτήσεις και δικαιολογητικά

Για 14η συνεχή σχολική χρονιά, στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης (1ο Δημοτικό Σχολείο), κατά το τρέχον σχολικό έτος 2024-2025 θα λειτουργήσει από 7/10/2024, όπως πάντοτε με εθελοντές καθηγητές, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Μαραθώνος, για μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου, Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές, οικονομικά και κοινωνικά ευπαθών οικογενειών ή γενικά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.

Οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Μάκρης αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό εφορίας ή οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο οικονομικής τους κατάστασης).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Φιλόλογο και Συντονιστή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Πασχάλη Πούλο στο τηλέφωνο 694445202.

Επειδή, λόγω αλλαγής του χώρου διδασκαλίας, η έναρξη των μαθημάτων έχει καθυστερήσει για μια εβδομάδα, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να αρχίσουν τη φοίτησή τους από τη Δευτέρα 7/10, και να υποβάλουν την αίτηση στη συνέχεια.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Μανώλης Γεωργάτος

Μοιραστείτε το

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.