Ανακλήθηκε η απόφαση απόλυσης εργαζόμενης του δήμου Μαρκοπούλου!

Λίγους μήνες μετά την απόλυσή της και ενώ η τοπική κοινωνία είχε θορυβηθεί από τον τρόπο με τον οποίο ο δήμαρχος Κώστας Αλλαγιάννης αντιμετώπισε μία εργαζόμενη στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, ανακλήθηκε η σχετική απόφαση.

Στη σχετική αποκάλυψη προχώρησε μιλώντας στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr ο δικηγόρος της απολυμένης υπαλλήλου, Αντώνης Ταμπάκος σημειώνοντας ότι με έγγραφο που της κοινοποιήθηκε, καλείται να αναλάβει εκ νέου υπηρεσία από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Η εξέλιξη αυτή σαφώς και αποτελεί δικαίωση για τον αγώνα που έδωσε η συγκεκριμένη γυναίκα ενώ αφήνει έκθετη τη δημοτική αρχή Μαρκοπούλου και κυρίως τον δήμαρχο Κώστα Αλλαγιάννη ο οποίος υπέγραψε την απόλυσή της.

Παρά όμως την ανάκληση της σχετικής απόφασης, όπως επεσήμανε στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Ταμπάκος, ο δήμος τιμωρήθηκε με την καταβολή χρηματικού ποσού 300 ευρώ ανά ημέρα για τον τρόπο που ενήργησε στην όλη υπόθεση.

Έτσι το δημοτικό ταμείο – και κατ’ επέκταση οι δημότες Μαρκοπούλου – ζημιώθηκε με το ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ αφού το δικαστήριο με τη σχετική απόφασή του προσπάθησε να βάλει φρένο σε παρόμοιες περιπτώσεις απολύσεων.

«Τώρα πλέον σαφώς και δεν έχει καμία αξία η εκδίκαση της αγωγής της πελάτιδός μου σχετικά με αυτή καθεαυτή την απόφαση απόλυσής της που επρόκειτο να εκδικαστεί περί τα τέλη Οκτωβρίου» συμπλήρωσε ο κ. Ταμπάκος.

Πάντως ο κ. Αλλαγιάννης παραμένει απολύτως εκτεθειμένος όταν μάλιστα στις 19 Σεπτεμβρίου είχε εκδώσει ανακοίνωση (Διαβάστε σχετικά εδώ) με την οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει την απόφαση απόλυσης της εργαζομένης αλλά και τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε εξαιτίας της πράξης του αυτής.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο διακεκριμένος νομικός Αντώνης Ταμπάκος:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.