Χειροπέδες σε 48χρονο για τους πυροβολισμούς έξω από ψητοπωλείο – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, συνελήφθη πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 55χρονου στην περιοχή της Αθήνας.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024, ο κατηγορούμενος πλησίασε τον 55χρονο ημεδαπό και τον πυροβόλησε έξωθεν καταστήματος εστίασης στην Αθήνα, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.

Από την επακόλουθη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και από το σύνολο του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε ότι ο 48χρονος είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ανευρέθηκε και κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία ταυτοποιήθηκε ως το μέσο διαφυγής του.

Ακολούθησε πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2024, έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκε –μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκε:

-1- κινητό,
δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα,
αεροβόλο,
πιστόλι κρότου και
-9- κροτίδες-δυναμιτάκια.
Συνέπεια των ευρημάτων από την έρευνα, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας, ο 48χρονος, συνελήφθη σήμερα Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2024 και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου για τα Όπλα και του Νόμου για τις Φωτοβολίδες και Πυροτεχνήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.