Συνελήφθη 31χρονος για τις επιθέσεις σε αδέσποτα ζώα!

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (02/10), στον Βόλο, ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων σε αδέσποτα ζώα.

Κατά πληροφορίες του thenewspaper.gr, οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη του 31χρονου, ο οποίος φέρεται να σκότωσε 10 γατάκια και έναν σκύλο.

Φιλοζωικές καταγγέλλουν ότι υπάρχουν ακόμα 2 σκυλιά και ακόμα 5 γάτες που τραυματίστηκαν από κατσαβίδι.

Το πρώτο χτύπημα φέρεται να έγινε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Λώρη και Ερμού στην «καρδιά» της πόλης με θύματα δύο γατάκια που βρέθηκαν μαχαιρωμένα.

Δεύτερο χτύπημα τη Δευτέρα 23/9 με θύματα δύο γατάκια στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Την Τετάρτη βρέθηκε κατακρεουργημένος ένας σκύλος στην οδό Σπυρίδη και την Παρασκευή 27/9 όταν ένα γατάκι βρέθηκε νεκρό στην πλατεία Πανεπιστημίου, ενώ την Κυριακή ένα γατάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο στην πλατεία Ελευθερίας. Τελευταίο περιστατικό η επίθεση σε μία γάτα στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Δημητριάδος.

Βίντεο σοκ

Ανατριχίλα και οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου ένα νέο περιστατικό κτηνωδίας, με δράστη έναν νεαρό άνδρα που φέρεται να έχει σκοτώσει και άλλα αδέσποτα στο πρόσφατο παρελθόν.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό πεζόδρομο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι.

Ενώ στην περιοχή διεξαγόταν εκδήλωση με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, η φρικτή πράξη έλαβε χώρα λίγα μέτρα μακριά χωρίς κανείς να αντιληφθεί τι συνέβαινε, όπως γράφει το thenewspaper.

Δείτε το βίντεο:

!Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές και το βίντεο μπορεί να ενοχλήσει κάποιους από τους αναγνώστες!

Οι νέες πληροφορίες για τον δράστη

Πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος νεαρός άνδρας είχε εντοπιστεί πριν από μερικές εβδομάδες από αστυνομικούς να φέρει μαζί του κατσαβίδι και μαχαίρι, χωρίς ωστόσο τότε να προκύψει κάποια σύνδεση με τις δολοφονικές του προθέσεις.

Τώρα, όμως, οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που πρόσφατα σκότωσε έναν σκύλο στην ίδια περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μία ακόμη κτηνωδία σε βάρος ενός αδέσποτου σκύλου διαδραματίστηκε τον Βόλο τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/9).

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, αδέσποτος σκύλος βρέθηκε κατακρεουργημένος μέσα σε λίμνη αίματος σε πυλωτή πολυκατοικίας απέναντι από πάρκο, ανάμεσα στο Παγκύπριο Σχολικό Συγκρότημα και στο 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Ένοικοι της πολυκατοικίας που αντίκρισαν το άτυχο ζώο βγαίνοντας από τα διαμερίσματά τους, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο σκύλος έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανά του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.