Απολύθηκε ο ελεγκτής των τρένων που μιλούσε στο κινητό ενώ περνούσε ο Προαστιακός

Εξέλιξη σημειώθηκε στο περιστατικό που έγινε μεταξύ ελεγκτή κυκλοφορίας και μηχανοδηγού την προηγούμενη εβδομάδα.

Διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως οι περαστικοί είδαν έκπληκτοι μια αμαξοστοιχία να… «κοκαλώνει» πάνω στη γραμμή.

Στο βίντεο φαίνεται ο μηχανοδηγός του τρένου να έχει σταματήσει αιφνίδια τον συρμό, να βγαίνει από το παράθυρο και να αρχίζει να επιπλήττει τον ελεγκτή κυκλοφορίας για ελλιπή προσοχή, καθώς φαίνεται ότι μιλούσε στο κινητό του.

Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, ο μηχανοδηγός φαίνεται να λέει εκνευρισμένος στον ελεγκτή «περνάει το τρένο ρε!» και να τονίζει ότι θα του κάνει αναφορά για το εν λόγω περιστατικό.

Ο έλεγχος των γραμμών σε υπαλλήλους εταιρειών σεκιούριτι

Η εξέλιξη που σημειώθηκε επί του περιστατικού είναι ότι χθες αργά το βράδυ ο ελεγκτής απολύθηκε. Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να υπογραμμιστεί σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο ελεγκτής κυκλοφορίας, στην πραγματικότητα πρόκειται για υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κυριάκου Μαντούβαλου, ο έλεγχος των γραμμών που περνάνε τα τρένα γίνεται μετά από δίμηνη εκπαίδευση σε εργαζομένους εταιρειών σεκιούριτι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.