Ραφήνα: Καινοτομία, στρατηγικές συνεργασίες και πανελλαδική ανάπτυξη για τον όμιλο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης Hello education!

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024, στο ξενοδοχείο AVRA στη Ραφήνα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 1ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Hello Education για τα Κέντρα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης HELLO.

Στο συνέδριο συμμετείχαν τα στελέχη του οργανισμού, οι δικαιοδόχοι και οι διευθυντές των παραρτημάτων του δικτύου, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συνεργαζόμενων φορέων και εταιρειών. Το συνέδριο δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για αποτίμηση ενεργειών και προγραμματισμό δράσεων του Ομίλου αλλά και για δικτύωση μεταξύ των συνεργατών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και εμπειρίες, δημιουργώντας έτσι ένα δυναμικό περιβάλλον συνεργασίας.

Το 1ο Συνέδριο του Ομίλου Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης HELLO σφράγισε την έναρξη μιας νέας εποχής στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών στην Ελλάδα, επαναπροσδιορίζοντας το μοντέλο franchise της ιδιωτικής εκπαίδευσης, προσφέροντας παράλληλα ουσιαστικές προοπτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης στους συνεργάτες του δικτύου μέσω της αλυσίδας franchise.

Η εκδήλωση άνοιξε με την εισαγωγική ομιλία του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου κυρίου Μάκη Τουρλή, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας και της συλλογικής προσπάθειας για την ανάπτυξη της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν παρουσιάσεις από ειδικούς της εκπαίδευσης, οι οποίοι εστίασαν στις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας των HELLO και στις στρατηγικές συνεργασίες του Ομίλου για την τρέχουσα περίοδο. Με σειρά εισηγήσεων, στο συνέδριο μίλησαν εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας οι κ.κ.: Μαίρη Σέϊμαν (Academic Director), Τάκης Κατάκος (Technology Director), Τάσος Σκιαδόπουλος (Franchise Managing Director).

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με παρουσιάσεις των εκπροσώπων των παραρτημάτων του δικτύου, ενώ έγινε αναφορά για τις νέες συμφωνίες της εταιρείας που θα υλοποιηθούν μέσα στη σχολική χρονιά 2024 – 2025.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν θερμό χαιρετισμό οι κ.κ: Θωμάς Παρισσόπουλος (General Manager της Super Course), Μανώλης Μαθιουδάκης (CFO & General Manager της MM Publications), Χριστίνα Μπακοπούλου (Managing Director της Burlington Books), Σούλα Χαρερά (General Academic Director της Pearson – Unicert), Παναγιώτης Ψαράκης (General Manager των Anglia Exams), Ελένη Σωτηρίου (Development Manager του Chinese Greece) και Βασίλης Βλάχος (General Manager της Wizion Group).

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης οι εταιρείες: ΕΠΑΦΟΣ (Quest Group), Franchise Business, ACG Letters, Yellow Print, Grow Business, Μικρές Σβούρες, 3P Insurance Brokers, Liaison Group και KEM Franchise. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων και των καλεσμένων.

Με αφορμή το 1ο της πανελλαδικό συνέδριο, η Hello Education ανακοίνωσε μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία ανάπτυξης, ιδανική για επαγγελματίες της εκπαίδευσης, καθηγητές, ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών και φροντιστές μέσης εκπαίδευσης, καθώς και εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ο Όμιλος Hello στοχεύει να καταστήσει την ξενόγλωσση εκπαίδευση προσιτή και ελκυστική για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και προσόντων, καινοτομώντας και εστιάζοντας στις σύγχρονες τάσεις και στις κορυφαίες τεχνολογικές και παιδαγωγικές μεθόδους που εφαρμόζονται τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Η πανελλαδική εξάπλωση των εκπαιδευτηρίων της Hello Education, σηματοδοτεί τη δέσμευση του οργανισμού για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας μας, συμβάλλοντας με την δυναμική τους στη διαμόρφωση του μέλλοντος των ξένων γλωσσών στην Ελλάδα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.