Νέα επίσκεψη Ηλιόπουλου στα Σπάτα και ομιλία στους παίκτες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, το ματς που ακολουθεί στο Αγρίνιο και αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν.

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν στην προπόνηση της Τρίτης (1/10) και είχε μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα, για να βρεθεί σήμερα Πέμπτη (3/10) και πάλι εκεί, για να μιλήσει στους παίκτες αυτή τη φορά. Και ξεκίνησε από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, κάνοντας αναφορά και στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη σας και την απόδοσή σας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος και το γνωρίζετε κι εσείς, ότι αν έχετε την ίδια απόδοση και συγκέντρωση θα κερδίσετε και το επόμενο, πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε όλοι σας, ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πιστεύω σε εσάς, στην αξία σας και είμαι σίγουρος για τις ικανότητες και δυνατότητές σας», είπε αρχικά ο Ηλιόπουλος.

Από εκεί και πέρα, έκαναν αναφορά και σε αποχωρήσεις που προκύπτουν (όπως αυτή του Γιάννη Παπαδόπουλου, για παράδειγμα) λέγοντας: «Σε ό,τι αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας, εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.