Χωρίς Καραμανλή και Σαμαρά η εκδήλωση της ΝΔ για τα 50 χρόνια

Μήνυμα δια της απουσίας τους στέλνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Δεν θα παραβρεθούν στη γιορτή για τα 50 χρόνια της ΝΔ, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες το γραφείο του Κώστα Καραμανλή έχει ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του το γραφείο της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής Μαρία Συρεγγέλα.

Από πλευρά της κυβέρνησης ωστόσο περιορίζονται να αναφέρουν ότι η «σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους νεοδημοκράτες»

H παράταξη της ΝΔ διοργανώνει την επετειακή εκδήλωση εν είδη ενός μεγάλου γενέθλιου «γαλάζιου πάρτι».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα της ΝΔ στη Ρηγίλλης, στις 8 μ.μ.

Η στάση των δύο πρώην

Την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους κυρίους Σαμαρά και Καραμανλή, στους οποίους απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στον εορτασμό της κυβερνητικής παράταξης.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι η απουσία είτε του ενός, είτε και των δύο θα επηρεάσει την ήδη αναστατωμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα, ανοίγοντας ένα νέο…χορό μετασεισμών, μετά τη σκληρή κριτική και την αποδόμηση των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας σε κομβικές επιλογές του Μεγάρου Μαξίμου από το βήμα της εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο για την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου, Μανώλη Κοττάκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.