Κακοκαιρία Cassandra: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία (βίντεο)

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Cassandra» στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε πριν από λίγο χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που “έσπασε”.

Το νερό από την έντονη βροχόπτωση παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα μηχάνημα της επιχείρησης αναποδογύρισε, όπως βλέπετε στις εικόνες του sindisi.gr, ενώ φέρεται να έχει παρασυρθεί από χείμαρρο και το αυτοκίνητο του φύλακα.

ereunes-4

ereynes-3

ereunes-5

py-2

ereunes-1

Ο άτυχος άνδρας, όπως ανέφερε νωρίτερα ο δίδυμος αδερφός του, που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.